Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

De næste to år skal Halldór Sigfússon være med omkring det islandske U20-landshold, sideløbende med rollen som cheftræner for Nordsjælland Håndbold

I landsholdspausen er det ikke kun seks af vores unge spillere, der er draget afsted til nationale samlinger. For også cheftræner Halldór Sigfússon er mødt ind til landsholdssamling i mandags. Og det er han hjemme på Island, hvor han er tiltrådt som en af to trænere for U20-landsholdet. Aftalen med det islandske håndboldforbund løber frem til 2025.

”Jeg er virkelig glad for at få muligheden for at være U20-træner, for jeg synes altid, det er rigtig spændende at arbejde med talenter – både i Nordsjælland og nu også på Island,” lyder det fra Halldór.

Og det var ikke svært for det islandske håndboldforbund at overtale Halldór til at blive en del af trænerstaben på U20-holdet – sideløbende med jobbet som cheftræner for Nordsjælland Håndbold.

”Siden de første gang kontaktede mig om jobbet, har jeg været meget interesseret i det. Og jeg har set frem til at komme i gang med en årgang jeg har et stort kendskab til fra tidligere,” siger Halldór og uddyber:  

”Da jeg var færdig som landstræner for Bahrain, vendte jeg i 2019 tilbage til Island og var træner for 04-årgangen, og derudover er min søn samme årgang, så jeg kender drengene virkelig godt.”

”Vi vil talent”
Nordsjælland Håndbolds sportschef Jørn Blom ser Halldórs nye job som et stort skulderklap og samtidig beviser det, at Halldór er den helt rigtige cheftræner for Nordsjælland Håndbolds ligahold.

“At Halldór nu er blevet ansat som træner for Islands U20-landshold flugter 100% med vores strategier i Nordsjælland Håndbold. Vi vil talent, og vi vil give de unge mennesker en chance. Og det her beviser, at Halldór er den rette til netop det.”

”Ansættelsen beviser samtidig også, at Halldór og Nordsjælland Håndbold er et godt match. Vi ønsker Halldór tillykke med jobbet og glæder os fortsat vores samarbejde.”

For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71703917
Halldór Sigfússon, +354 862 3232