Skip to main content

I denne uge holder ligaen pause og giver plads til landsholdssamlinger, og her er Nordsjælland Håndbold igen godt repræsenteret på de danske ungdomslandshold. Denne gang har vi sendt hele seks spillere fra NH-talent afsted til samlinger med U18- og U20-landsholdene.

”Vi er først og fremmest enormt stolte af, at spillernes flid og indsats bliver belønnet med en landsholdsudtagelse. Det er altid en stor fornøjelse, når vi sender spillerne afsted til samlinger i DanskHåndbold-regi,” lyder det fra talentchef Laurids Søgaard, der fortsætter:

”Vi håber at både samling og skulderklap kan være med til at understøtte drengenes fortsatte udvikling og ydermere bidrage til vores miljøs fortsatte udvikling.”

Til U20-samlingen er der igen bud efter Konrad Hübner, Kristian Panduro og Mathias Kragh. Derudover er Andrew Wisman for første gang også indkaldt til en landsholdssamling.

”Kristian, Mathias, Andrew og Konrad kommer fra henholdsvis Team Helsinge Håndbold og Helsingør Håndbold og har alle været i NH-Talent i en del år. Vi glæder os over den flotte udvikling, som vi har været vidne til, og som nu belønnes med en landsholdsudtagelse.”

Første indkaldelse til nyt U18-landshold
Derudover er den første indkaldelse til det nye U18-landshold også kommet for årgang 2006 og 2007. Fra Nordsjælland Håndbold er Asger Pøhls og Casper Wulff udtaget. Selvom de begge er nye ansigter i landsholdsregi, møder de et – i Nordsjælland Håndbold – velkendt ansigt, idet tidligere cheftræner for ligaholdet Simon Dahl er assistenttræner på U18-landsholdet.

”Asger og Casper er efter et år på efterskole kommet til NH-Talent i jagten på at dygtiggøre sig. Derfor tilfalder en stor del af æren for denne udtagelse naturligvis deres tidligere klubber; Furesø HK og FIF.”

Vi glæder os også over, at der er bud efter Martin og Henrik Theter, der via Blovstrød IF og Hillerød HK sidste år var en del af NH-Talent, mens de i år er på Oure Efterskole.

Vi ønsker alle spillerne en god og udviklende landsholdsuge.