Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=a6jr5f0pYf8

Kilometerjagten x FysioDanmark

Tak for dette års Kilometerjagt – vi ses til næste år!

Download anpart her

Kilometerjagten x Fysio Danmark

Deltag i Kilometerjagten x Fysio Danmark 29. februar og kør penge hjem til Nordsjælland Håndbold

Download anpart her

Kilometerjagten x FysioDanmark 2024 var en kæmpe succes

472.844 gange tak for opbakningen til vores cykelevent Kilometerjagten x FysioDanmark.
På halvanden time trampede 28 seje ryttere fordelt på syv hold knap 500 kilometer i pedalerne – og samlede 472.844 kr. ind til Nordsjælland Håndbold med støtte fra over 110 sponsorere.
I den interne konkurrence mellem holdene løb HHM/Bygma-holdet med førstepladsen for flest kørte kilometer, mens Sparekassen Kronjylland/Team Red Performance løb med 1. præmien for flest indsamlede penge.
Først og fremmest skal der lyde en kæmpe tak til CL-gruppen, SparNord, HHM/Bygma, Team Red Performance/Sparekassen Kronjylland, Nordtag, #StærkestSammen og Kjeldsen’s for at stille op som holdejere.
Der skal også lyde en stor tak for støtten og indsatsen til ryttere, anpartshavere, privatpersoner der har doneret, 500 VIP-gæster og vores frivillige, der alle var med til at sikre at arrangementet blev en stor succes.

Vi glæder os allerede til, at vi gør det hele igen til næste år!

Har du lyst til at stille med et hold i 2025?
Kontakt Salgs- og Partnerchef Rikke Lago på rila@royalstage.dk eller 29294700

Kilometerjagten

Bliv holdleder for dit eget cykelhold og deltag i kilometerjagten, som afholdes hvert forår i Royal Stage

Reglerne

  1. Hvert cykelhold består af: Fire cykelryttere, én holdejer og én holdleder.
  2. Som holdejer er det VIGTIGT, at dit hold får så meget støtte som muligt. Det sker bl.a. ved at sælge flest mulige anparter, der støtter holdet med et aftalt beløb pr. kørt km eller et engangsbeløb.
  3. Det er cykelholdene, der leverer kilometerne, og det er cykelholdets anpartshavere, der leverer kroner til Nordsjælland Håndbold. Vi forventer, hver holdejer kan skaffe minimum 10 anparter.
  4. Den samlede vinder af Kilometerjagten er det hold, der kører flest penge hjem til Nordsjælland Håndbold.
  5. Vinderholdet får samtidig indgraveret sit navn i vandrepokalen. Det hold, der kører flest kilometer, præmieres naturligvis også.

Hvor gode ben har erhvervslivet?

Dét bliver afsløret, når alle holdene dyster i Kilometerjagten. At politikere kan have stærke ben er en kendt sag. Men hvor gode ben har erhvervslivet i Nordsjælland?

Dét får vi svaret på hvert forår, hvor Nordsjælland Håndbolds årlige dyst Kilometerjagten, bliver skudt i gang med en halvanden times dyst på spinningcykler.

Hold á fire ryttere dyster om dels at køre flest kilometer, dels at have solgt flest anparter og dermed have cyklet flest penge ind.

Rekorden blev sat foråret 2022 med 534.137 kroner, som gik til Nordsjælland Håndbold.

Tilmelding & information

Vil du vide mere om Kilometerjagten? Eller er du interesseret i at deltage i en af årets sjoveste og mest givende begivenheder? Så tag fat Kim Melander på kim.melander@privat.dk eller 20120544.

Kim Melander

Bestyrelsesmedlem