Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Julius Mørch og Nordsjælland Håndbold har nu papirer på hinanden frem til 2026

Sidste år forlængede Julius Mørch sin kontrakt til 2025. Og selvom der er hele to år til kontrakten udløber, har stregspilleren og Nordsjælland Håndbold valgt endnu en gang at udbygge kontrakten.

Derfor har vi glæde af at se Julius brilliere fra stregen helt frem til 2026.

”Jeg har valgt at forlænge min aftale med Nordsjælland Håndbold, fordi jeg stadig er ung og skal udvikle mig både forsvars- og angrebsmæssigt. Og til det, er Nordsjælland det perfekte sted for unge spillere, som mig selv.”

”Så jeg er superglad for at kunne få muligheden for at blive i Nordsjælland, og da chancen bød sig, var jeg på ingen måde i tvivl om at forlænge.”

Store forventninger til stregspilleren
Det er især Nordsjællands fokus på talentudvikling, der er medvirkende faktor til, at Julius endnu engang har valgt at forlænge sin kontrakt.

”Jeg tror virkelig meget på det projekt, som Nordsjælland har startet op med deres talentarbejde. Det er et projekt, jeg kan se mig selv i, og det kan være med til at udvikle Nordsjælland Håndbold endnu mere.”

Nordsjælland Håndbold er bestemt også et projekt, som cheftræner Halldór Sigfússon ser stregspilleren i.

”Julius spillede en virkelig god sæson med Nordsjælland sidste sæson. Hans udvikling både forsvars- og angrebsmæssigt har været rigtig stor over de sidste to år. Og vi har høje forventninger til Julius de næste par år i Nordsjælland Håndbold.”

”Så jeg er meget glad for, at han vælger at forlænge sin kontrakt med Nordsjælland til 2026.”

For yderligere information:
Jørn Blom Hansen
Sportschef
71703917