Helsinge
03/10 - kl. 19:00
NH vs SJE
Skip to main content

Nordsjælland Håndbolds Netværk

Godt netværk handler om stærke relationer

Nordsjælland Håndbolds Erhvervsnetværk

Erhvervslivet i Nordsjælland står bag Nordsjælland Håndbold og deltager aktivt i Nordsjælland Håndbolds Erhvervsnetværk.

Netværksarrangementer
Netværksfacilitator Thomas Elong glæder sig over, at flere og flere bliver partner i Nordsjælland Håndbold og deltager aktivt i netværket, som mødes hver tredje uge. Her mødes netværket for at høre spændende oplæg, lave netværksøvelser og deltage i sociale arrangementer.

Virksomhedsbesøg – besøg hinanden

I det sidste år har vi haft flere møder, der er holdt hos vores partnere. Vi har besøgt HTH Hillerød, Volkswagen Hillerød og senest ForSea Ferries i Helsingør.
Fælles for møderne er en god indsigt i den enkelte virksomhed og en mulighed for at forstå den virkelighed den enkelte virksomhed opererer i.
Da vi besøgte ForSea havde a-round tages deres videohold med, hvilket der kom denne dejlige film ud af. Den fortæller om netværksmødet, men også giver et indblik, hvordan ForSea har fået “grønne” færger.

Ambassadører for hinanden
Nordsjælland Håndbolds Erhvervsnetværk bygger på langsigtede relationer baseret på tillid og som sikre at medlemmerne bliver ambassadører for hinanden.

Oversigt over kommende netværksmøder

15. august kl. 6:45-9:00

5. september kl. 6:45-9:00

26. september kl. 6:45-9:00

24. oktober kl. 6:45-9:00

14. november kl. 6:45-9:00

6. december kl. 16:00-18:00