Skip to main content

Venstrebacken Gustav Bruun fortsætter sin udvikling i Nordsjælland Håndbold frem til 2027

Endnu en gang har miljøet og talentarbejdet i Nordsjælland Håndbold båret frugt. For det er de største faktorer til, at Gustav Bruun har valgt at forlænge sin kontrakt igen, selvom det kun er et halvt år siden sidst.

Nordsjælland Håndbold og venstrebacken er blevet enige om at gøre kontrakten endnu længere, så han nu er at finde på holdkortet frem til 2027.

”For mig var det et nemt valg at forlænge min kontrakt med Nordsjælland Håndbold. Jeg trives rigtig godt i min dagligdag her og det har jeg gjort i alle de år jeg har været her – både mit første år i NH-talent og de seneste som en del af ligatruppen,” siger Gustav Bruun og fortsætter:

”Jeg er rigtig glad for at være en del af det gode træningsmiljø, som vi har i NH, og jeg glæder mig til fortsat at skulle være en del af – og bidrage til – den spændende udvikling, som vi har gang i på holdet og i klubben.”

Stolte over udvikling
Den 20-åriges store udvikling er noget, cheftræner Halldór Sigfússon er meget glad for at være vidne til. Og han ser frem til at råde over ham tre år endnu.

”Gustav er en virkelig dygtig, ung mand, som sidste sæson mest kom på banen forsvarsmæssigt. I år er hans rolle forsvarsmæssigt endnu større, og så er han meget vigtig for os i vores kontrafase.”

”Det er en fornøjelse at arbejde med ham og vores andre unge, dygtige spillere hver dag og se deres store udviklingsproces. Jeg er virkelig glad for, at Gustav har valgt at blive hos os i Nordsjælland Håndbold frem til 2027.”

Også sportschef Jørn Blom er meget begejstret for, at Gustav har valgt Nordsjælland Håndbold til de næste tre år.

”Vi er naturligvis glade og stolte over den udvikling, Gustav har haft, siden han startede i NH-Talent. Vi glæder os meget til at følge både Gustav og de andre fra NH-Talent i fremtiden.”

For yderligere information:
Jørn Blom Hansen
Sportschef
71703917