Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content

Pr. 8. november 2023 sker der en justering i ejerkredsen hos Nordsjælland Håndbold. Helsingør Håndbold træder ud og ind kommer Team Red Performance. 

Nordsjælland Håndbold vil med justeringen signalere vores ambitionsniveau om at tilbyde de allerbedste faciliteter til vores mange talenter, partnere og tilskuere. Derudover bestræber vi os på at have en kommerciel opbakning til at opbygge et talentkraftcenter for hele Nordsjælland. 

Udskiftningen i ejerkredsen er i tråd med den udvikling, der er set i professionel håndbold over de seneste år. Dansk tophåndbold er under en transformation med større fokus på forretning end forening. Det afspejler sig i en ny organisering og et sæt nye betingelser for at deltage i ligaen. Derfor har Nordsjælland Håndbold valgt at hæve barren for vores målsætning. For at det skal kunne lykkes, skal der ske tilførsel af forretningsmæssig viden og muskler. 

Nordsjælland Håndbold er derfor glade for at kunne præsentere, at Team Red Performance (TRP) har valgt at træde ind i ejerkredsen, og dermed bidrage til at sikre et bedre kommercielt fundament for Nordsjælland Håndbold. TRP kan samtidig være med til at hjælpe klubben med at opnå vores målsætning om at blive en fast del af top-8 i ligaen og aspirere til top-4. 

TRP er stiftet i 2020 med det formål at støtte eliteidræt i Nordsjælland, og samme år var de med til at støtte Nordsjælland Håndbolds talentstrategi, da den blev ført ud i livet. Det er derfor en velkendt organisation, der træder ind i Nordsjællands ejerkreds pr. 8. november 2023. I NH er vi stolte over, at det er lykkedes at opbygge tilliden hos Team Red Performance-gruppen – og ser frem til et aktivt medejerskab med blandt andet et på generalforsamlingen valgt bestyrelsesmedlem. 

Fremtidig ejerstruktur
Helsingør Håndbold forlader samtidig ejerkredsen, idet TRP opkøber deres ejerandel. Nordsjælland Håndbold A/S vil dermed fortsat have tre lige store, aktive ejere – nemlig Team Helsinge Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Red Performance og herudover kommer en række andre aktionærer, som over tid har været og fortsat vil være en værdifuld støtte til opbygningen af klubben. 

Det er ønskeligt, at Nordsjælland Håndbold fortsat skal have basis i foreningerne, derfor vil Hillerød Håndbold og Team Helsinge Håndbold have de afgørende stemmer. TRP vil opnå en ejerandel på knap 25%. Nordsjælland Håndbold er samtidig glade for den store gruppe af små og lidt større medejere, der udgør den sidste fjerdedel af ejerkredsen. Nordsjælland Håndbold er fortsat #NH4alle. 

Helsingør Håndbold fortsætter som en håndboldmæssig moderklub for Nordsjælland Håndbold og medspiller i NH-Talent. Ligeledes vil Helsingør Håndbold fortsat blive støttet med trænerudvikling, støtte til håndboldskoler og fribilletter til kampe på lige fod med klubberne i Hillerød og Helsinge. 

Farvel til Helsingør Hallen
Nordsjælland Håndbold har også erkendt, at drømmen om tre hjemmebaner ikke understøtter de kommercielle behov, der er. Vi ønsker, at tilbyde partnere og tilskuere gode og tidssvarende faciliteter, hvilket Helsingør Hallen desværre ikke kan leve op til. I forlængelsen af udskiftningen i ejerkredsen bliver det dermed også et farvel til hjemmebanen i Helsingør efter denne sæson. 

Samtidig vil Nordsjælland Håndbold understrege, at Helsingør Håndbold til fulde har leveret det, de skulle i forhold til samarbejdet, og der er intet at udsætte på Helsingør Håndbold som forening i forhold til Nordsjælland Håndbold. Tværtimod noteres det med tilfredshed, at et af dansk håndbolds arnesteder har valgt at lade sig repræsentere af Nordsjælland Håndbold på eliteplan. 

Fremover vil kampene primært blive afviklet i Royal Stage, men da arrangementer i Royal Stage til tider kolliderer med ligaprogrammet og visse kampe passer bedst til mindre rammer, vil Helsinge-hallerne også blive anvendt til ligakampe på samme niveau som hidtil, ligesom de vil være en foretrukken hjemmebane for Nordsjælland Håndbolds dygtige talenthold. Helsingør-hallen vil også fortsat benyttes til de øvrige hold i holdfællesskabet, bortset fra ligaholdet. 

Alle henvendelser vedrørende aftalen bedes rettes til:
Hans Peter Dueholm, direktør i Nordsjælland Håndbold, 42504269
Niels Ole Jensen, formand i Team Red Performance, 25103460 
Malene Norup Stolpe, Kommunikation Helsingør Håndbold info@helsingorhaandbold.dk