Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Udvikling af unge og god stemning

Derfor napper Per Nielsen sin 9. sæson som fysisk træner i Nordsjælland Håndbold

– Jeg ka’ rigtig godt li’ miljøet omkring Nordsjælland Håndbold og dét projekt der er i gang med at forme og udvikle unge spillere. Og der er en rigtig god stemning i truppen.

Sådan begrunder den fysiske træner Per Nielsen, at han netop har forlænget sin kontrakt og dermed går ind i sin 9. sæson i Nordsjælland Håndbold. 

Og Per Nielsen kender om nogen moderklubberne og flere funktioner i Nordsjælland Håndbold: Han spillede i masser af år håndbold i hjembyen Helsingør, var også omkring Helsinge som spiller, og så startede han som fysisk træner og assistenttræner i Nordsjælland Håndbold.

Da en træner blev fyret, nåede han også i en sæson at være cheftræner de sidste tre kampe i turneringen og fortsatte senere som fysisk træner og assistenttræner under Ian Marko Fog.

​Han har sit eget firma med fysisk træning – primært af overvægtige, der taber sig, men også af nogle få sportsfolk – og det kneb med tiden til de mange kasketter, og han blev afløst som assistenttræner af den nuværende cheftræner Simon Dahl:
– Simon har taget dét videre, som Fog startede: Nye spillere går hurtigt ind i truppen, der er plads til alle. Vi er rigtig gode til at lytte og gi’ plads til alle, mener Per Nielsen.

Godt samarbejde og god stemning

​Per Nielsen skriver også om motion i Helsingør Dagblad og Frederiksborg Amts Avis, og så glæder han sig til endnu en sæson i Nordsjælland Håndbold, hvor han fremhæver det gode samarbejde og den gode stemning i truppen af spillere, trænere, fysioterapeuter og holdledere.

​Spillerne har lige været samlet til tre dages træning efter tre måneders pause. Hér fik de atter en håndbold i hånden og fysioterapeuterne testede deres form. Nu venter fem ugers ferie og 20. juli samles truppen igen. Og så bliver der noget at se til for den fysisk træner, når spillerne skal være klar til pokalkamp formentlig 15. august mod Roskilde og sæsonstart omkring 1. september.