Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Pigehåndbold i Nordsjælland Håndbold så for et år siden dagens lys. Med et år på bagen er U17 pigerne nu klar til at angribe en ny sæson fra d. 1. maj. Vi har taget en snak med den ansvarlige for pigeprojektet Mads Holmgaard som udover at kigge frem mod sæsonen, også kan præsentere trænerteamet:

”Vi ser frem til at starte en rigtig spændende sæson med U17 pigerne. Vi har oplevet stor tilslutning til projektet og sagt ja til 7 nye ansøgere der bringer truppen op på 13 spillere, der alle har en fortid i de tre moderklubber. Vi bliver først fuldtallige når de nye kommer hjem fra efterskole til August, men indtil da har vi stor glæde i at kunne udvikle på moderklubbernes dygtigste spillere, ved at lade dem indgå i træningen.”

Staben omkring holdet består af to rutinerede trænere i form af Johny Albertsen og Mathias Højlyng. Den fysiske stab består af fysik træner Ajdin Djurdjevic og fysioterapeut Sofie Jørgensen, som begge udover at være dygtige til deres fag, har en baggrund inden for håndbold. Derudover vil der som et nyt tiltag blive tilknyttet målmandstrænere i form af ligamålmand Jimmi Andersen suppleret af Mads Holmgaard.

Holdet sluttede sidste år midt i 1. Division A, som er den næstbedste række. Til næste sæson stræber man lidt højere end det hvis man spørger Mads Holmgaard: ”I NH Talent handler det mindst lige så meget om udvikling, som det gør om resultater. Når det så er sagt stiler vi dog efter at vi i denne sæson opnår kvalifikation til ligaen efter jul. Min vurdering er at dette års hold er stærke end sidste års hold, så derfor vurderer vi at det er ligaen der vil give os de mest udviklende kampe.” Afslutter Mads Holmgaard.