Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Sæsonen er slut ungdomsholdenes vedkommende. Tobias Aagaard og Tim Rantala bliver dem som skal tage sig af det kommende U17 hold. Holdet som der i denne sæson var en forlænget spilletid fra DM Final4, er endnu engang klar til at gå i krig for at blive dygtigere hver dag.

Ligesom den forgangne sæson står Tobias Aagaard i spidsen for holdet, mens der er udskiftning på den anden plads i teamet. Christoffer Madsen stopper med at dobbeltjobbe og flytter fuldt fokus over på 2. divisions holdet. I stedet kommer vores stærke ligastregspiller Tim Rantala til at agere ungdomstræner. Tim udtaler: “Jeg glæder mig ekstremt meget til at skulle lære fra mig. Det tror jeg personligt vil gavne min egen udvikling, og forhåbentligt også drengenes.”

På spillersiden skal drengene igennem en større udskiftning. Her sendes der en god gruppe op på U19 samt nogle på efterskole. Til gengæld kommer der også en masse hjem fra efterskole, som efter sommerferien vil indgå på holdet. Heriblandt en god andel der inden deres efterskoleophold spillede i moderklubberne. Det betyder derfor at over halvdelen af den kommende sæsons trup er med en fortid i moderklubberne.