Tredje sejr i træk til Nordsjælland Håndbold

Elitesport Vendsyssel-Nordsjælland Håndbold 20-29 ( 9-12).
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 9, heraf 4 på straffe, Mathias Møller og Kasper Kisum hver 5, Tobias Rasmussen 3, Nichlas Hald og Matias Campbell hver 2, Tobias Jørgensen, Andreas Nielsen og Jeppe Cieslak hver 1.
Udvisninger: 1 til NH og 4 til Vendsyssel.
Straffe: 4 til NH og 2 til Vendsyssel, hvoraf 1 blev brændt
Tilskuere: 250 hvoraf ca. 15 repræsenterede NH i Idrætshallen, Frederikshavn 19. september 2020.

Den lange tur til Frederikshavn blev belønnet med den tredje sejr i 3 kampe.
Holdet var taget afsted dagen før, idet lørdagens kamp allerede skulle spilles kl. 14.00 og for at spillerne ikke skulle op nærmest midt om natten, havde klubben valgt denne løsning.
Nordsjælland Håndbold var bagud 5-1 inden der var spillet 6 minutter: holdet kunne ikke få spillet til at køre, hverken i forsvar eller angreb, hvor der blev brændt et hav af oplagte chancer. Efter et kvarter havde NH fået indhentet noget af Vendsyssels forspring og efter 20 minutter var stillingen 8-6.

Udligning – og fuld fart frem
Vendsyssel fik en 2 minutters udvisning ved stillingen 9-8 og i det efterfølgende angreb får NH udlignet til 9-9 og efter dén udligning er NH på rette vej, idet holdet ikke senere var bagud.
Især Carl-Emil Haunstrup var målfarlig idet han i de sidste 5 min nettede 4 gange og holdet kunne gå til pause med en føring på 3 mål – 9-12.
NH fortsatte deres gode stime fra slutningen af 1. halvleg og efter blot 10 minutter havde NH øget føringen til 14-19. Resten af kampen var det NH der førte an i scoringerne bl.a. på hurtige opløb, da Frederik Anderson i målet havde virkelig mange gode redninger, som resulterede i hurtige opløb og mål.
Efter 20 minutter var stillingen 19-23, i de sidste 10 minutter scorede Vendsyssel kun 1 mål, hvorimod NH nettede 6 gange til slutresultatet 20-29.

Kasper Kisum har fået gang i scoringerne
Glædeligt var det at se at Kasper Kisum efter en tid med lidt småskader har fået gang i scoringerne igen. Det skal også nævnes, at Tobias Rasmussen med en spilletid på 40 minutter kronede den tillid der blev vist ham med 3 scoringer. I målet, som han vogtede i alle 60 minutter, tog Frederik Andersson fra med gode redninger særlig i 2. halvleg, hvor der kun gik 12 mål ind.

Assistenttræner: – Vi kan kun være tilfredse
Assistenttræner Torben Nielsen udtalte efter kampen:  – Vi er tilfredse med hele holdet og vi brænder igennem, vi har succes med 7-6 spillet og med Frederiks redninger i målet, som gav mulighed for hurtige kontra, som Carl-Emil så sikkert omsatte i mål – så kan vi kun være tilfredse.
Efter tre kampe har NH maksimum point og lad os håbe at det også er tilfældet efter næste kamp som spilles hjemme mandag 28. september kl. 19.00 i Royal Stage mod HC Odense.