Fjerde sejr i træk til Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold- HC Odense 31-28 (15-12).
Målscorere: Jeppe Cieslak 6, Tobias Jørgensen 5, Nichlas Hald, Matias Campbell og Carl-Emil Haunstrup hver 4, Mathias Møller 3, Andreas Nielsen og Kasper Kisum hver 2 og Anders Agger 1.
Straffe: 1 til HC Odense
Udvisninger: NH 3 og HC Odense 2.
Tilskuere: 468 i Royal Stage, Hillerød.

Fjerde sejr i træk!
Nordsjælland Håndbold var igen på hjemmebane i Royal Stage efter den lange tur for en uge siden til det nordjyske. Holdet kom flyvende fra start for efter 6 minutter førte NH 5-1, selv om holdet i samme periode havde haft en udvisning. Alle fans glædede sig over den hurtige føring og regnede nok med at det skulle blive en work over-kamp, men HC Odense ville det anderledes for efter et kvarter var stillingen 8-8.

Rev sig selv op ved hårrødderne
NH kunne ikke få spillet til at glide som i de første minutter, specielt kneb det i forsvaret, og NH’s målmand Frederik Andersson var chanceløs og med 4 min. igen var stillingen 12-12. NH blev i de sidste minutter af 1. halvleg ramt af deres 3. udvisning, men da var det ligesom om, at spillerne rev sig selv op ved hårrødderne og fik skabt et lille hul og kunne gå til pause med en føring på 3 mål – 15-12. Tilmed klarede Frederik Andersson et straffe efter pausesignalet havde lydt.

Tre tabte bolde blev dyre
2. halvleg var ikke mange sekunder gammel før HC Odense fik reduceret til 13-15. I de følgende minutter kunne NH slet ikke få det til at fungere: 3 angreb og 3 tabte bolde og efter 5 minutter var stillingen 17-17, hvilket fik cheftræner Simon Dahl til at tage time out.
NH begyndte at spille 7 mod 6 og i målet havde Frederik Andersson adskillige flotte redninger, hvilket betød at NH kunne bringe sig i front med 20-18. HC Odense var dog ikke slået ud af kurs og efter et kvarter var stillingen igen uafgjort – 21-21.

Frederik Andersson viste vejen
I de følgende minutter var det NH’s målmand Frederik Andersson, der viste vejen med gode redninger og efter 20 minutter var stillingen 25-22 og NH-fansene åndede lettede op, men HC Odense ville det anderledes og med små 5 minutter tilbage af kampen var stillingen 27-26.
Igen var det Frederik Andersson, der trådte i karakter, hvilket resulterede i, at HC Odense kun nettede 2 gange yderligere i kampen, hvor i mod NH scorede 4 gange til slutresultatet 31-28.
Kampens spiller blev så velfortjent Frederik Andersson, som i øvrigt for tredje kamp i træk stod hele kampen. Dernæst var det glædeligt at se, at Jeppe Cieslak havde tur i den, hvilket resulterede i 6 rene scoringer, særlig i 2. halvleg.

Eneste hold med maksimumpoint
NH er nu det eneste hold i 1. division der har maksimumpoint og der er ingen tvivl om, at alle hold vil gøre alt for at slå NH, da de er nedrykkere fra Ligaen, og holdet vil hver gang de går på banen være favoritter på papiret, men der er ingen lette kampe, hvilket også viste sig i gårsdagens kamp.
NH skal allerede i kamp igen på fredag, hvor det er Otterup HK der venter på udebane.
Næste hjemmekamp er lørdag 10. oktober kl. 15, hvor HC Midtjylland kommer på besøg i Helsingør Hallen.