Sejr til Nordsjælland Håndbold over IK Skovbakken.

Nordsjælland Håndbold-IK Skovbakken 35 -31( 18-15).
Målscorere: Mathias Møller 8, Jeppe Cieslak 7, Nichlas Hald 6, Tobias Jørgensen og Carl-Emil Haunstrup

Topscore for IK Skovbakken Mathias Nikolajsen med 8 mål.

Udvisninger: 2 til NH og 7 til IK Skovbakken, hvoraf de to var på grund af forkert udskiftning

Straffe: 5 til NH, hvoraf et blev brændt og ingen til IK Skovbakken.

Man of the Match: Mathias Møller.

Tilskuere: 510 i Royal Stage 12. september 2020.

Royal Stage, Hillerød var rammen for første hjemmekamp i 1. division og det blev en målrig kamp, idet der i
alt blev scoret 66 mål i de 60 minutter kampen varede. NH kunne trække sig tilbage som sejrherre med en
sejr på 35-31.
Kampen var uden NH’s faste anfører Andreas Nielsen, idet han har pådraget sig en mindre skade i sit knæ,
og trænerstaben havde valgt at lade ham sidde over i dagens kamp. Han ventes dog klar til træning i den
kommende uge.
Derudover er Nicolas Lundbye og Benjamin Jørgensen fortsat ikke klar efter deres skader.

Mathias Møller i målhumør
Kampens første mål blev sat ind af Tobias Jørgensen efter blot 40 sekunder og de næste par mål var det
forrige kamps målscore Mathias Møller, der havde gang i skudarmen og det skulle vise sig som kampen
skred frem, at han var i lige så godt målhumør som i første kamp, idet han blev topscorer med hele 8 mål.
De to hold fulgtes ad de første 10 minutter og det uagtet, at IK Skovbakken i samme periode havde et par
udvisninger, bl.a. p.gr.a forkert udskiftning. 1. halvleg blev for begge holds vedkommende en målrig affære
idet det ved halvleg stod 18 – 15.
Ingen af de to forsvar fik rigtig lukket ned. For NH var det især Mathias Møller og Jeppe Cieslak der ramte
netmaskerne. I flere perioder af 1. halvleg var NH foran med hele 5 mål.
Forsvaret fik ikke lukket af
I 2. halvleg var det samme billede som i 1. halvleg, at forsvarene ikke fik lukket af og i perioder af halvlegen
fløjtede målene ind om ørene på målmændene. NH’s målmand Frederik Andersson havde en del redninger,
som resulterede i hurtige mål i den anden ende til NH.
NH førte det meste af halvlegen med 4 til 5 mål. I Andreas Nielsen fravær blev der en del spilletid til Mikkel
Palmer, hvilket han kvitterede med 2 scoringer.
Af øvrige spiller skal nævnes Jeppe Cieslak og Nichlas Hald, det ses tydeligt fra kamp til kamp at de bliver
mere sikre i deres spil og dermed også mere målrige.

Holdet på rette kurs
Som kampen skred frem var der ikke tvivl om sejren til NH og med 2 kampe og 4 point er holdet på rette
kurs til stor jubel for de 500 trofaste fans der havde fået mulighed for at se kampen live.

Stillingen i løbet af kampen: 1-0, 4-4, 6-6, 10-8, 13-8, 15-10, 16-12, 18-15 – 2. halvleg: 18-16, 20-18, 20-19, 23-20, 25-23, 28-24, 28-26, 30-26, 32-28, 33-29, 34-29, 35-31.
Næste kamp er lørdag 19. september, hvor holdet drager til Frederikshavn. Kampen spilles allerede kl.
14.00, og spillerne skal derfor tidligt af sted.
Optakt til denne kamp kan ses på hjemmesiden i løbet af ugen.