Sejr i Helsingør over SønderjyskE

Nordsjælland Håndbold-SønderjyskE Herrer 28-24 (13-12).
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 6, Andreas Magaard og Jesper Dahl hver 5, Rasmus Madsbøll, Nichlas Hald og Matias Campbell hver 3, Magnus Kronborg 2 og Tobias Jørgensen 1.
Topscore for SønderjyskE blev Andrea Lang med 7 mål.
Straffe: 3 til Nordsjælland Håndbold, hvoraf 2 blev udnyttet. 2 til SønderjyskE som udnyttede begge.
Udvisninger: 2 til hvert af holdene
Man of the Match: Jimmi Andersen
Tilskuere: 851 i Helsingør Hallen 18. november 2021.

En velfortjent sejr til Nordsjælland Håndbold i aftens kamp over SønderjyskE Herrer.
Nordsjælland Håndbold havde glædet sig til dagens kamp i Helsingør: Efter det uafgjorte resultat i mandags mod Ringsted, var holdet fast besluttet på, at det ene point skulle fordobles i dagens kamp og det blev det.
Holdet var fortsat ramt af skader, idet Kasper Kisum og Jeppe Cieslak stadig er ukampdygtig og desuden var Matias Campbell efter mandagens kamp en smule sat tilbage efter sin skade og deltog primært i forsvaret.

Skidt start og skade
Nordsjælland Håndbold kom skidt fra start, idet Sønderjyske efter blot 10 minutter var foran 8-5. NH fik reduceret, men SønderjyskE ville det anderledes og efter et kvarter var stillingen 10-8 til SønderjyskE.
Kort forinden blev Hakan Sahin ureglementeret tacklet og desværre kom Hakan til skade, idet hans skulderskade sprang op igen og han måtte udgå med stærke smerter og han kom ikke mere på banen i denne kamp. Med Hakan ude af spillet frygtede man det værste for han er jo med til at binde forsvaret sammen.

Jimmi Andersen forrygende
I de efterfølgende minutter og resten af kampen fik Jimmi Andersen spillet sig op, at havde en mængde redninger: Redningsprocenten i 1. halvleg var 42 og han endte på 35 %!
De mange redninger efter cirka 10 minutter betød at NH hurtigt kunne komme i angreb og efter 20 minutter var stillingen 10-10.
NH bragte sig foran 11-10, men SønderjyskE udlignede hurtigt og så var stillingen 11-11. NH bragte sig igen foran til 12-11 i det 20. minut. Denne stilling blev holdt i de næste små 10 minutter, hvor ingen af holdene kunne score. Første hold der igen fik gang i scoringen var NH på straffe til 13-11, SønderjyskE svarede igen, halvlegsresultatet blev 13-12 til NH.

Flyvende start
NH kom flyvende ud til 2. halvleg og efter blot 10 minutter var stillingen 20-16 til NH. NH fortsatte sit gode angrebsspil og i målet fortsatte Jimmi Andersen at tage fra med flere gode redninger. Efter et kvarter havde SønderjyskE dog reduceret, så der nu kun var 2 mål op til NH: 22-20.
NH ville det anderledes og  øgede i de næste minutter forspringet til 25-20.
Med 10 minutter igen var NH foran 26-21 og alle i Helsingør Hallen kunne begynde at glæde sig til en sejr og 2 point. SønderjyskE kom dog ikke meget nærmere, og i de sidste minutter øgede NH føringen til 28-23. SønderjyskE reducerede sit nederlag i det de i sidste sekund , hvor en straffescoring gav slutresultatet 28-24.
Sønderjyske var stærke i det første kvarter, men så fik Nordsjælland Håndbold kontakt og den kontakt slap de ikke siden hen.

Magnus Kronborgs kringleskud
Spillermæssigt var det mange ting der lykkedes og et af målene – scoret af Henrik Kronborg – vakte minder til tidligere bedrifter i Helsingør Hallen, nemlig et kringleskud, som ikke mange kan i dag!
Med dagens resultat i ryggen drager Nordsjælland Håndbold af sted på fredag 26. november klokken 18.30 mod KIF Kolding med en selvtillid og moral, der viser at holdet kan meget mere end pointtavlen viser. Flot indsats fra hele holdet og spændende bliver det at følge holdet på deres videre fært for at skaffe point på tavlen.