TMS Ringsted Herrer-Nordsjælland Håndbold 30-30 (15-15).
Målscorere: Matias Campbell 8, Carl-Emil Haunstrup 6, Andreas Magaard og Jesper Dahl hver 4, Tobias Jørgensen 3, Rasmus Madsbøll og Magnus Kronborg hver 2 og Nichlas Hald 1.
Topscore for TMS blev Martin Risom med 11 mål.
Udvisninger: NH 1 og TMS 4
Straffe: NH 6 hvor 4 blev udnyttet – TMS 3 hvoraf 1 blev udnyttet.
Tilskuere: 998 i Dansk Kabel TV Arena, Ringsted.

Mandagens aftenkamp i Ringsted mod TMS Ringsted endte uafgjort, så ingen af holdene har håneretten over at være Sjællands Hold inden returopgøret. Resultatet medførte også at der igen kom point til NH.
Der var set frem til dagens kamp med spænding, idet der var tale om et lokalopgør og ikke mindst kampen om Sjælland og så mod NH’s tidligere mangeårige træner Ian Marko Fog, som godt nok nu har en anden rolle end da han var i NH, da han er blevet direktør hos TMS.

85 NH-fans støttede godt op

Kampen startede i et hæsblæsende tempo – så de tilrejsende tilskuere lige skulle på plads: 85 NH-fans var mødt op i Ringsted – og inden der var gået under ét minut stod det 2-0 til TMS. NH fik reduceret, men efter fem minutter førte TMS med 5-1 og de tilrejsende tilskuere begyndte at frygte et kollaps fra deres helte fra NH. Heldigvis blev det ikke tilfældet, for efter små 10 minutter var stillingen 5-5.
De to hold fulgtes ad i de efterfølgende minutter, dog med TMS Ringsted i førerposition og stadig i et hæsblæsende tempo. Fra TMS Ringsted var det især Martin Risom ,som både forsvar og målmænd havde svært ved at stoppe.
Stillingen efter 25 minutter var 14-11, i de sidste minutter af halvlegen fik NH reduceret til stillingen 15-15.

NH bedst fra start

Fra starten af 2. halvleg var det NH der kom bedst fra start, idet NH bragte sig foran efter 22 sekunder til stillingen 15-16 til stor jubel for de tilrejsende fans. TMS fik dog udlignet, men igen bragte NH sig foran til 18-19.
TMS Ringsted fik igen momento og bragte sig foran 24-22 med et kvarter igen. I de følgende minutter blev der satset lige rigeligt nok af begge hold med det resultat, at der enten var regelfejl eller skud på stolpe etc.

Stemningen på kogepunktet

Stemning i hallen var nærmest på kogepunktet og da TMS Ringsted med små 4 minutter igen bragte sig foran 29-26 så det lidt sort ud, men som NH’s træner Simon Dahl altid siger: »Vi spiller til slutfløjt uanset hvad«, var det også tilfældet i mandagens kamp.
NH øgede stødt og roligt og med et minut igen var stillingen 29-29. Puha det var spændende.
TMS Ringsted bragte sig foran 30-29 med under et halvt minut igen. NH tager time-out og i det sidste sekund udligner Matias Campbell til 30-30 og jublen blandt NH-spillere og fans kunne ingen ende tage.
Det var helt klart en forløsning for de mange kampe, hvor NH har været lige ved og så alligevel har set kampe glide af hænde.

Ustyrlige Matias Campbell

I mandagens kamp var det et gensyn til Matias Campbell og i starten var det meningen at han kun skulle være med i forsvaret, men i 2. halvleg var han med i en angrebet hvilket bl.a. resulterede i at han scorede ikke mindre end 4 af de sidste mål inden for 4 minutter.
Og som han efter kampen med et stort smil sagde i et interview med TV 2 Sport om den overraskende angrebsrolle: – Jeg fik ham overtalt!
Så cheftræneren har næppe været ked af, at Matias Campbell var så angrebslysten efter den ufrivillige pause.

Dejligt at de skadede spiller så småt er begyndt at komme med igen, nemlig Hakan Sahin og Matias Campbell og håbet er at også Kasper Kisum snart får comeback, formentlig først næste uge ude mod KIF Kolding.

Der kan nu ses frem til næste gang at lokalbraget mod TMS Ringsted Herrer og NH i slutningen året, hvor det er NH der har hjemmebane.

Inden da er der dog en del kampe der skal gennemføres. Allerede på torsdag d. 18. november skal NH i kamp igen, hvor det er SønderjyskE, der kommer ind tur til Sjælland. Kampen spilles kl. 20 i Helsingør Hallen, men bliver også vist på TV 2 Sport.