Sæsonpremiere mod guldfavoritterne Aalborg Håndbold blev tabt, men flot kæmpet af det unge Nordsjælland Håndbold-hold

Stilling: Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold: 39-32 (20-12).

Målscorere: Julius Mørch og Nichlas Hald hver 7 mål, Kristian Olsen 4, Tobias Jørgensen, Rasmus Madsbøll, Magnus Kronborg og Nikolaj Larsson hver 3, Andreas Dysseholm og Gustav W. Bruun hver 1.

Udvisninger: Aalborg Håndbold 2 og Nordsjælland Håndbold 4

Straffe: 3 til hvert hold.

4.615 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena 3. september 2022.

Håndboldsæsonen 2022-23 skudt i gang

Så blev håndboldsæsonen 2022-23 skudt i gang mod storholdet Aalborg. Håndbold Nordsjælland Håndbold gjorde hvad holdet kunne, men måtte rejse hjem med et nederlag på 32-39.

Nordsjælland Håndbold lagde i sæsonens 1. kamp ud med et Aalborg-mandskab, der var blevet forstærket siden sidste sæson, bl.a. med verdensstjernen Mikkel Hansen, som var gjort spilleklar til dagens kamp og for NH var det ærgerligt, at holdet ikke kunne stille med fuldt mandskab, idet Hakan Sahin og Matias Campbell fortsat sidder på bænken p.gr.a skader.

NH havde valgt at flyve til kampen fremfor at skulle sidde i en bus en halv dag ud og en halv nat hjem, for der venter jo en kamp allerede på onsdag igen.

Alle havde set frem til kampstart og de mange tilskuere – 4.615 – var formentlig mest kommet for at se Mikkel Hansen som også var på banen i ca. 25 min.

NH startede med at komme foran 1-0 ved Nichlas Hald, men hurtigt blev denne føring vendt til, at NH i løbet 5 minutte var bagud 5-1 og i samme periode blev NH ramt af en udvisning – inden der var gået 2 minutter fik NH reduceret og efter 8 minutter var stillingen 7-5.

Hjemmeholdet øgede forspringet

NH havde en del fejlafleveringer, hvilket gjorde det let for Aalborg at score uden chancer for Jimmy Andersen i målet og ét af dem endte med straffe, men i målet stod indskiftede Frederik Andersson og reddede, men desværre røg bolden igen ud på Aalborg-hænder (Buster Juhl) og stillingen var herefter 13-8.

I de følgende 10 minutter øgede Aalborg Håndbold forspringet og de medrejsende tilskuere begyndte at frygte, hvordan kampen ville udarte sig og håbet var at det unge NH-bold ikke blev kørt helt over. Halvlegen sluttede med en føring til Aalborg Håndbold på 20-12.

NH kæmpede videre

På 2. halvlegs første angreb blev Aalborg Håndbold tilkendt straffe og øgede dermed føringen til 21-12. NH havde svært ved at indhente dette store forspring, men spillerne slog ikke op i banen, tværtimod kæmpede de videre i håbet om at begrænse nederlaget.

Og som Simon Dahl efter kampen gav udtryk for, så havde der været mange gode takter, men de mange fejlafleveringer skal reduceres i næste kamp, da de bl.a. var årsag til at Aalborg Håndbold let kom til deres mål uden chancer for Frederik Andersson, som var kommet på mål midt i første halvleg.

Kan være indsatsen bekendt

Midt i 2. halvleg førte Aalborg Håndbold 34-24. Det sidste kvarter formåede NH at reducere og på et tidspunkt var stillingen 34-28, men så trak Aalborg igen fra til slutresultatet til 39-32; sidste mål sat ind da uret stod på 59.59 af Mikkel Hansen, hans 4. mål, hvoraf 2 var på straffe.

Nordsjælland Håndbold fortjener ros for indsatsen og ikke mindst at holdet ikke gav op. Det unge hold og med de mange nye spillere kan godt være indsatsen bekend inden næste kamp som er onsdag 7. september, hvor TTH Holstebro kommer på besøg kl. 19.00 i Helsingør Hallen – kom og værd med til at støtte det unge hold de har brug for al den støtte som vi tilskuere kan give dem på lægterne.