Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Foto: Jan F. Stephan.  

Forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang, og ligatruppen har den seneste måneds tid knoklet hårdt, at blive klar til den nye sæson fløjtes op.

Forberedelserne har indtil videre budt på tre træningskampe. To af dem med tysk modstand i form af Rostock og Hamborg, på holdets træningslejr i Tyskland. Derudover har vi spillet en enkelt udekamp i Danmark mod Ajax København.

Træningskamp i Helsinge næste lørdag
Ønsker man at se holdet teste formen af på hjemmebane, så får man muligheden for det lørdag d. 20. august. Her spiller vi sæsonens eneste træningskamp på hjemmebane, når liganedrykkerne TMS Ringsted gæster Helsinge. Der er kampstart kl. 13:00, og der vil være fri entre for publikum.

Sidste test kommer igen til at foregå uden for landets grænser. Her skal vi nemlig en tur til Sverige og møde de svenske mestre Ystads IF. Kampen bliver spillet d. 24. August i Ystad Arena.

Ligastart i Aalborg efterfulgt af TTH i Helsingør
Lørdag d. 3. september bliver det så alvor, når vi til sæsonens første ligakamp gæster Aalborg Håndbold i sæsonens første tællende kamp. Har du lyst til at tage turen og bakke op om holdet, kan billetter bestilles hos fsj@nsj-h.dk. Ellers vises kampen på TV2 med kampstart kl. 16:10.

Allerede fire dage senere, onsdag d. 7. september, er det tid til at komme i hallen, når vi spiller sæsonens første hjemmekamp. TTH gæster Helsingør, og vi vil gøre hvad vi kan for at gentage successen fra sidste sæson, hvor vi sendte dem hjem med et nederlag i bagagen. Der er kampstart kl. 19:00.

Billetsalget til efterårets hjemmekampe åbner i næste uge. Men allerede nu er det muligt at købe dit sæsonkort, og blive klar til sæsonen 2022/2023. Køb sæsonkort her.