Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Jeppe Villumsen – er klar i Nordsjælland Håndbolds trøje til sæsonens første kamp. (Foto: Erling Madsen).  

Jeppe Villumsen erstatter Kasper Kisum i Nordsjælland Håndbold
 
Nordsjælland Håndbold fuldender truppen og henter ny forsvarsspiller som erstatning for Kasper Kisum, der er skiftet til SønderjyskE Håndbold.

– Jeppe fylder godt i landskabet, bevæger sig sin størrelse til trods godt og er en rigtig dygtig paradespiller. Derudover besidder han nogle gode leder egenskaber, så derfor er vi overbeviste om, at det er et godt match for os og Jeppe hurtigt falder ind i måden, som vi dækker på, siger cheftræner Simon Dahl.

Samme plads, samme rolle
For Jeppe Villumsen er rollen ikke så ukendt, for han agerede også styrmand for FIF i sidste sæson i 1. division, men efter deltagelse i træningerne kan han godt mærke, at det er et niveau op.
– Men det er et fedt team og nogle gode gutter, så jeg glæder mig til at være en del af det, siger han.

Kort visit i Tyskland
Jeppe Villumsen startede i HK Lammefjorden i Hørve og skiftede i 2016 til FIF på Frederiksberg, og da corona lukkede verden havde han aftalt at spille et år i den tyske 3. Bundesliga:
– Det var spændende – men kort, siger han om opholdet, der på grund af corona-nedlukningen kun kom til at vare tre måneder.

Ved siden af håndbold er han økonomielev i Sampension, som har været meget hjælpsomme til at få uddannelsen og ligahåndbold til at passe sammen.

NH’s første kamp bliver ude mod Aalborg Håndbold lørdag 3. september klokken 16.10; en kamp, som vises på TV 2.