Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Tim Hjorth Rantala rykker en anelse nordpå fra HØJ Elite til Nordsjælland Håndbold
 
Så er afløseren for stregspilleren Andreas Maagaard, som næste sæson spiller i Tyskland, fundet: 21-årige Tim Hjorth Rantala flytter en anelse nordpå fra HØJ Elite til Nordsjælland Håndbold.
Han kommer med en højde på 1,98 meter og en kampvægt på 106 kilo:
– Tim er en stor gut, der de sidste par sæsoner har udviklet sig flot i HØJ Elite og lagt store lag på sin fysik, som er så afgørende for at kunne lykkes i håndboldligaen. Det skal vi have løftet yderligere – og det tror jeg helt bestemt vi kan, så vi derfor vil få megen glæde af Tims kompetencer de kommende år, lyder bedømmelsen fra cheftræner Simon Dahl. 

Bliver vildt spændende!
Tim Hjorth Rantala kommer fra Ferslev uden for Frederikssund, og han har tidligere spillet i HK 73 Frederikssund og FIF Håndbold, hvor han som U19-spiller debuterede i 1. division.
Efter gymnasiet har han taget et par sabbatår, og arbejder i Austrotherm, der er Guldpartner i Nordsjælland Håndbold.
Og stregspilleren glæder sig til skiftet fra 1. division til HTH Herreligaen:
– Det bliver jo bare helt vildt spændende at skulle prøve kræfter med håndboldligaen, da det jo bliver noget nyt for mig, siger han.
 
Nordsjælland Håndbold passer ham også fint: 
 
– Jeg ser Nordsjælland som en utroligt spændende klub med et godt set-up og nogle gode ambitioner, det glæder jeg mig utroligt meget til at blive en del af. Og jeg ser Nordsjælland som et sted, hvor jeg kan tage de næste skridt i min udvikling.