Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

Puha! Det holdt hård – og til der manglede 20 sekunder

HEI Håndbold-Nordsjælland Håndbold: 26-26 (15-14)
 
Målscorere: Kasper Kisum 6, Jeppe Cieslak og Tobias Jørgensen 5, Carl-Emil Haunstrup 4, Matias Campbell 3, Mathias Møller 2 og Anders Agger 1.
 
Udvisninger: HEI 1, NH 3.
 
Tilskuere: 118 i Skæring-Hallen 4. december 2020.12.06
 
 
Puha! Det holdt hårdt – og faktisk til der manglede blot 20 sekunder, hvor Jeppe Cieslak med en scoring sikrede det ene point.
 
Og vupti: så var NH med ét point for aftenens kamp atter på 1. pladsen i 1. division.
 
Med 2 minutter og 44 sekunder igen var NH ellers kommet foran, men en udvisning til Mikkel Palmer gav 2 mål til hjemmeholdet, så med 42 sekunder tog NH en timeout.
 
Og hvad blev den så brugt på?
 
– Vi havde maks 4 afleveringer tilbage, så jeg satte 4 afleveringer sammen. Dét var hvad der var at arbejde med, fortalte cheftræner Simon Dahl efter kampen.
 
Taktikken lyder enkel – og den virkede og Jeppe Cieslak eksekverede – og lavede sit 5. mål i kampen.
 
Kasper Kisum topscorer
Dejligt at se sidste sæsons NH-topscorer Kasper Kisum lagde flot ud med 2 mål inden for 4.- og 5. minut og han blev holdets topscorer med 6 mål.
 
Ved stillingen 17-17 fik Kasper Kisum desuden et mål annulleret; en annullering, som førte til en principielt protest fra NH, som nu skal behandles i Diciplinærudvalget.
 
På tirsdag 8. december kl. 20 spilles næste kamp i Royal Stage, Hillerød, mod Grindsted GIF Håndbold. Og at holdet fredag aften rykkede tilbage på 1. pladsen ændrer ikke noget ved træningsplanerne.
 
Trænerduen Simon Dahl og Torben Nielsen arbejder på en plan for finpudsning af detaljer i spillet, og dén holdes der fast ved.
 
Som Simon Dahl siger: – Vi ta’r til træning hver gang for at blive dygtigere ….

​Erling Madsen/06. december 2020