Nordsjælland Håndbold-Skive fH 33-34 (17-20).
Målscorere: Mathias Møller 10, Tobias Jørgensen 6, Andres Nielsen 5, Carl-Emil Haunstrup 4, Jeppe
Cieslak 2 (heraf 1 på straffe), Kasper Kisum og Mikkel Palmer hver 1.
Tilskuere: 375 i Royal Stage 27. november 2020.

»Det bliver vildt, voldsomt, nervepirrende og sjovt – og vi glæder os helt vild til der bliver fløjtet
op!«
Sådan skrev cheftræner Simon Dahl i Kampavisen – og det blev nervepirrende, men knapt så sjovt,
da NH efter 9 kampe med sejre tabte til nummer 2, Skive fH, som dermed rykker op på 1. pladsen.
Det er naturligvis surt at få brudt en flot sejrsstime, men omvendt er der ingen katastrofe på vejen
tilbage til Ligaen for der var flere gode momenter at glæde sig over.
Med 67 mål var der tempo og underholdning til tilskuerne, så angrebet fungerede fint. Det svage
punkt hos Nordsjælland Håndbold var midterforsvaret og så fik jyderne med de hurtige opløb flere
mål på dén konto, ligesom NH’s 7-mod-6 gav flere scoringer i tomt mål.
Skive lavede også flere mål på sjældenheden i moderne håndbold: Hopskud.

Fighterviljen var der
Det er da fremragende, at Mathias Møller scorer 10 gange og dejligt at se, at Andreas Nielsen med
5 mål har genfundet evnen til at score på stregen.
Marcus Holmén laverede også mange gode redninger i målet.
Og så viste holdet figthervilje 3 gange, hvor det eller så sort ud. Eksempelvis på begge sider af
pausen: Da der var 2 minutter igen af 1. halvleg rykkede Skive fra 17-16 til 20-16 – inden Matias
Campbell reducerede til 17-20, da slutsignalet havde lydt og han alligevel fik bolden uden om
muren og målmanden.
Flot og koldblodigt!

Presset gave pote
2. halvleg lagde NH ud med et pres, som efter 5 minutter førte til, at Carl-Emil Haunstrup kunne
udligne til 22-22 – men 19 sekunder senere var gæsterne igen foran, men han udlignede også til
24-24 10 minutter inde i 2. halvleg.
Pænt fulgtes holdene ad til 26-26 efter 42 minutter – men på 5 minutter øgede Skive til 30-26.
I andre kampe har NH haft fordelen ved fysisk styrke, så trætte modstandere blev kørt ned de
sidste 15 minutter. Men den gik ikke her, for Skive holdt ved.

Det positive er, at NH-spillerne fortsat kæmpede og med en udvisning og rødt kort til en
Skivespiller knapt 2 minutter før tid udlignede Mathias Møller til 33-33.
Nordsjælland var inde i kampen igen!
Men skønt gæsterne var i undertal blev det med 57 sekunder igen 34-33 og der var endda
efterfølgende en god mulighed for udligning, ligesom Marcus Holmén reddede kampens sidste