Nordsjælland Håndbold tilbage på 1. pladsen

Nordsjælland Håndbold-Grindsted GIF Håndbold 30-24 (17-13). Målscore: Kasper Kisum 6, Matias Campbell 5, Jeppe Cieslak, Tobias Jørgensen og Andreas Nielsen hver 4, Anders Agger og Mathias Møller hver 3 og Carl-Emil Haunstrup 1.
Udvisninger: 3 til NH og 1 til Grindsted.
Straffe :1 til Grindsted.
Man of the Match: Frederik Andersson.
Tilskuere: 300 i Royal Stage, Hillerød, 8. december 2020.

Med en klar sejr over rækkes nummer 3 spillede Nordsjælland Håndbold årets sidste kamp med tilskuere. Og der er 3 kampe endnu inden spillerne kan gå på juleferie.
Der var fra Nordsjælland Håndbold på baggrund af de seneste 2 kampe lagt op til, at holdet ville vise sit sande jeg, idet der er trænet intens med at få mere fart i kampene, blive bedre til kontrafasen – og det må siges lykkedes for holdet.

Grindsted foran i 12 sekunder
Dagens modstander er ny oprykket og har gjort det godt senest har de vundet med 10 mål over Skive, som NH jo tabte til i den seneste hjemmekamp.
Grindsted bragte sig foran 0-1 og det skulle vise sig som kampen skred frem var det eneste tidspunkt at de var foran. Faktisk varede det blot 12 sekunder, inden Matias Campbell bragte balance i målregnskabet, og efter små 10 minutter var stillingen 7-3.
NH fortsatte sin flotte indsats; det være sig i målet ved Frederik Andersson, forsvarsmæssigt og i angrebet og NH kunne gå til pause med +4 – 17-13.

Kasper Kisum i stime
2. halvleg blev en tro kopi af 1. halvleg: her var det især Kasper Kisum der øgede, idet han scorede 3 på stribe inden for få minutter. Efter 10 min. var stillingen 25-15.
Nordsjælland Håndbold holdt fast i tempoet og redningerne i målet fortsatte til stor jubel for det trofaste hjemmepublikum. Grindsted GIF Håndbold fik pyntet lidt på resultatet i de sidste minutter og slutresultatet blev, at NH vandt 30-24.

Forrygende målmand
Stor ros til hele holdet for at kunne holde ved uagtet at det efter 10 minutter i 2. halvleg førte med 10 mål. Fordelingen af målene kan ses ovenfor, og det kunne måske have blevet til endnu flere hvis man havde spillet lidt mere bredt, så højre fløj også var kommet med i spillet.
Skal en spiller fremhæves, så må det være Frederik Andersson, som stod hele kampen. Han havde 17 suveræne redninger plus 5, hvor der blev dømt 3-meter – alene inden for de første 8 minutter reddede han 6 gange!
Efter kampen roste Frederik Andersson forsvaret, som han mente gjorde det let for ham.
Dejligt at se hans potentiale rullet ud, især nu hvor Marcus Holmén sad over med en hofteskade. Han var dog skrevet på holdkortet for at kunne sparre med Frederik Andersson under kampen.
Trænerteamet havde til kampen valgt af tage Frederik Petersen med fra Hillerøds 3. divisionshold, således, at holdet var dækket ind målmandsmæssigt, hvis der skulle opstå situationer, hvor Frederik Andersson ikke kunne varetage målmandsposten.

Unge fik chancen
I de sidste minutter af kampen valgte trænerduoen at sætte de unge talenter på banen, så de kunne få lidt kamptræning.
Blandt de unge talenter var debutanten Rasmus Madsbøll fra U-17 holdet, der vikarierede for Tobias Rasmussen. Rasmus Madsbøll sad også på bænken for nylig mod Ajax København. Og så blev det et comeback for Benjamin Jørgensen, som har været ude efter en operation for et springerknæ.
Resultatet betyder at NH igen indtager 1. pladsen i 1. division og lad os håbe at det også er tilfældet, når holdet om 3 kampe kan gå på juleferie.
De sidste tre kampe bliver på grund af corona-situationen spillet uden tilskuere, hvilket er superærgerligt for spillerne fortjener den fulde opbakning fra deres trofaste grønne fans.
Næste kamp er lokalopgøret onsdag 16. december kl. 19.30 mod HØJ Elite i Royal Stage.