Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Optakt: TTH-Nordsjælland Håndbold

By 05/02/2020september 5th, 2022No Comments

På langfart til Holstebro

Efter en på alle måder spændende, forrygende og nervepirrende fredag aften i Royal Stage med en smal sejr over Lemvig, lever vi i høj grad i årets håndbold liga, efter sejre i de to seneste kampe. 

Det er selvfølgelig dejligt at vinde håndbold kampe, og se at den hårde træning giver afkast i form af point, men vi kender godt vores situation og er klar over at det fortsat kræver ekstremt hårdt arbejde til træning og i kamp, hvis første delmål om nedryknings spillet skal opnås. 

Aftenens kamp i Holstebro er endnu en meget svær en af slagsen at få point i, hvor vi møder et rigtig godt kollektiv, som vi bare må sige er rigtig stærke på alle positioner, og hvor der samtidig er så stor individuel kvalitet på spillerne, at det kræver en meget diciplineret, koncentreret og fysisk stor indsats, hvis vi skal skabe overraskelsen og tage point med hjem til det nordsjællandske. Vi tror nu på det alligevel… stemningen er god i truppen, vi træner fortsat godt, og vi håber naturligvis på at kunne få en form for revanche efter vores store nederlag på hjemmebane tidligere i sæsonen til aftenens modstander. 

 Trænerteamet.