Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Børn kommer gratis til håndbold

By 06/02/2020september 5th, 2022No Comments

Gælder alle under 15 år, når Nordsjælland Håndbold på tirsdag møder Fredericia i Helsingør: Tilbuddet gælder de fire sidste hjemmekampe i slutspillet: For spillerne betyder tilskueropbakningen dét, der kan give sejren

Er du under 15 år og håndboldinteresseret, så er der godt nyt:
– Vores tilbud op til sidste hjemmekamp i Hillerød blev så godt modtaget, at vi udvider tilbuddet om gratis adgang for børn under 15 år til at gælde alle vore hjemmekampe – næste gang tirsdag 11. februar i Helsingør Hallen, fortæller kassemester H.P. Dueholm fra Nordsjælland Håndbold.
Og det gælder også til de sidste tre kampe i henholdsvis Helsinge og Hillerød.

I Primo Tours Ligaen møder Nordsjælland Håndbold på tirsdag Fredericia med kampstart klokken 20; en kamp, der også sendes direkte af TV 2 Sport, så du kan vinke til familie og venner.
– Vi har en stor ungdomsafdeling i Helsingør Håndbold – og alle vore medlemmer kommer i forvejen gratis ind. Men der kan jo også være andre interesserede, som vi derfor også inviterer ind nu, siger Jan Jacobsen, der er formand for Helsingør Håndbold.

Jan Jacobsen fremhæver, at for spillerne betyder opbakning fra publikum anført af NH’s meget hørbare og synlige Fanzonen rigtig meget; ja det kan give dem de ekstra procent, som kan afgøre en kamp i den meget tætte herreliga.
– Du kan være sikker på, at det bliver nogle meget spændende kampe: Nordsjælland Håndbold vil kæmpe for at bevare pladsen i ligaen, og alle kan slå alle. Derfor er det også ekstra vigtigt, at vi har mange tilskuere til at bakke holdet op, siger H.P. Dueholm. 

Sådan gør du:
Er du under 15 år, dvs. født efter 11. februar 2006, og vil have en gratis billet, så mød op i Helsingør Hallen tirsdag 11. februar med legitimation i billetsalget i forhallen. Og har du familie og venner, der gerne vil med, kan de købe billetter, så I kan sidde sammen.
Nordsjælland Håndbold gør også opmærksom på, at de tre moderklubber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold alle sælger billetter til hjemmekampene med flot rabat.

​Tilbuddet gælder foreløbig for de resterende kampe i grundspillet: Tirsdag 11. februar mod                        Fredericia i Helsingør, lørdag 29. februar mod Ribe-Esbjerg i Helsinge, mandag 9. marts mod Bjerringbro-Silkeborg i Hillerød, og onsdag 25. marts mod GOG i Hillerød.

Vi glæder os til at se jer!
Nordsjælland Håndbold