Skip to main content

I denne weekend skal NH-Talents yngste hold i aktion ved U17 DM Final4 i Skanderborg.

Vi har taget en snak med U17 træner Tobias Aagaard og kigget tilbage på en god og udviklende sæson, samtidig med vi ser frem mod en spændende weekend:

”Jeg syntes vi har haft en rigtig fin sæson indtil videre. Drengene har det til fælles, at de brænder for deres håndbold og yder en stor indsats i deres dagligdag for hele tiden at blive dygtigere. Med det som brændstof, er drengene nøglepersoner i det gode træningsmiljø, som er hele grundstenen for det arbejde, vi laver i NH-talent.

Drengene har nydt godt af at have mange gode sparringspartnere til træning i dagligdagen, hvilket har bidraget til at træningen altid foregår på højt niveau og med god intensitet – det være sig både U15 og U17 spillere fra moderklubberne, der jævnligt deltager i træningen – men i særdeleshed også vores dygtige U19-hold – ligesom flere af spillerne også har snuset til højeste seniorniveau ved at blive matchet til træninger med vores ligahold.”

Kvalifikationen til DM-weekenden er blevet sikret i sikker stil med 20 sejre i 20 kampe og en samlet sejr i U17-ligaen på Sjælland. Det får dog ikke Tobias til at tage let på weekendens opgave hvor dygtige hold i form af GOG, Mors-Thy & BSH venter:

”Forventningerne til weekenden er, at holdet får præsenteret sig selv med de dyder, som har kendetegnet dem over sæsonen; et godt struktureret håndboldhold, der arbejder hårdt og som er kendetegnet ved en solid defensiv base, der gerne skulle danne grundlag for lidt kontramål. Vi har meget stor respekt for de tre andre kvalificerede hold, og ved at når vi kommer til dette tidspunkt på sæsonen, så skal man være meget dygtige, grundige og måske også en smule heldige for at kunne trække sig sejrrigt ud af kampene.”

Drengenes første kamp i finaleweekenden bliver semifinalen mod Mors-Thy. Kampen spilles ligesom alle de øvrige kampe i Fælleden i Skanderborg, som til daglig er hjemmebane for Skanderborg AGF. Der er kampstart kl. 17 og kan følges via liveopdateringer fra vores og SHEA’s sociale medier.

Søndag venter enten bronzekamp kl. 12 eller finale kl. 16. Modstanderen her bliver enten GOG eller BSH, og her vil ligeledes være liveopdateringer på de sociale medier. Desværre bliver ingen af kampene livestreamet.