Nordsjælland vinder i Grindsted GIF og har fortsat kurs mod ligaen

Grindsted GIF Håndbold-Nordsjælland Håndbold 26-28 (14-15).
Målscorere: Jeppe Cieslak 10, Kasper Kisum 9, Tobias Jørgensen 5, Mikkel Palmer 2, Anders Agger og Mathias Møller hver 1.
Udvisninger: 5 til Nordsjælland Håndbold mod 3 til Grindsted.
Straffe: 3 til hvert hold, hvoraf Grindsted brændte det ene af sine tre.
Stillingen undervejs: Grindsted – NH – 1-0, 1-1, 2-1, 4-4,6-6,6-9,7-10,8-12,11-13,13-13,14-15. 15-15, 15-18, 16-18, 16-21, 17-22,19-24,22-25,24-26, 25-27,26-28.
Spillet 27. marts 2021 uden tilskuere i Lyng-hallen i Grindsted.

Nordsjælland Håndbold kunne gå på banen med vished for at der skulle to point med hjem fra Grindsted, hvis den direkte oprykning til Ligaen skal blive en realitet, idet Skive fH -som jo ligger ét point efter NH -inden NH’s kamp havde sikret sig 2 point med en sejr over Team Sydhavsøerne og lå nu på den eftertragtede 1. plads i 1. division, som giver direkte oprykning til Ligaen.
NH og Grindsted fulgtes af de første ti minutter (6-6), men herefter trak NH fra med scoringer af henholdsvis Jeppe Cieslak og Kasper Kisum.
Det skulle i midlertidig vise sig, at Grindsted langt fra var stækket og med fem minutter igen af 1. halvleg var stillingen 13-12 til NH – og det skulle blive værre, for Grindsted kom på 13-13 med blot to minutter igen. Da der blev fløjtet til pause var stillingen dog 15-14 til NH.

Troede Grindsted var knækket
2. halvleg var ikke mere end et halvt minut gammel før Grindsted havde udlignet. Om denne udligning fik NH-spillerne op i gear skal være usagt, men inden for de næste ti minutter havde NH bragt sig foran 21-16 og alle – både spillere og fans som fulgte med på Livescore eller havde streamet kampen – troede, at nu var Grindsted knækket, men det var langt fra tilfældet.

Grindsted halede ind
De næste ti minutter fik Grindsted reduceret, men NH var dog med ti minutter igen fortsat foran med fire mål: 26-22. NH blev ramt af en to minutters udvisning hvilket resulterede i, at Grindsted halede ind på NH’s forspring og stillingen med fem minutter igen var 27-25.
Heldigvis kunne NH holde dette forspring og kunne da kampen blev fløjtet af gå fra banen med en sejr på 28-26.

Ikke nogen nem kamp!
Som helhed var det ikke var nogen nem kamp. NH havde svært ved at holde sine føringer på fire-seks mål, og kunne reelt have lukket kampen, men Grindsted havde på intet tidspunkt i kampen givet op.
Heldigvis for NH kunne holdet trække sig tilbage og dermed igen indtage 1. pladsen med Skive lige i hælene. Der er kun ét point i mellem de to hold, som tørner sammen i den næstsidste kamp fradage 9. april i Skive.

Som det kan ses af målscorerne, var målene i dagens kamp primært fordelt på enkelte spillere. NH trækkes stadige med skadede spillere, Andreas Nielsen er ude for resten af sæsonen og Nicolas Lundby Kristiansen er ikke op på fulde omdrejninger, og var ikke på banen i denne kamp. Vigtigt er det at alle mand er ved fuld styrke de resterende kampe. Der er ikke råd til at miste point hvis drømmen om direkte oprykning skal lykkes.

​Næste kamp er fredag 2. april klokken 19 hvor NH i Royal Stage tager imod Team Sydhavsøerne, som efter denne runde har 24 point mod NH’s 41.