Nordsjælland Håndbold-TM Tønder Håndbold: 33-24 (16-19).

Målscorere: Kasper Kisum 8, Jeppe Cieslak 5, Nicolas Lundbye 4, Mikkel Palmer og Mathias Møller hver 3, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup og Matias Campbell hver 2, Frederik Andersson, Nichlas Hald, Magnus Kronborg og Thomas Kjærgaard hver 1.
Straffe: 4 hvoraf 3 blev udnytter mod Tønders 3 som alle blev omsat til mål.
Udvisninger: 2 til Nordsjælland Håndbold og 4 til TM Tønder.
Man of the Match: Kasper Kisum – som spillede sin kamp nr. 100.
Spillet 20. marts 2021 i Royal Stage uden tilskuere.

Nordsjælland Håndbold er atter på rette vej:
Efter AJAX-kampens smertelige nederlag for 14 dage siden var det spændende og se om NH kunne rejse sig – og selvfølgelig kunne holdet det og det viste det i kampen med TM Tønder Håndbold.
Der er ingen tvivl om at der er gået til den til træningen siden og det skulle vise sig at holdet havde haft godt af pausen inden dagens kamp.

Kasper Kisum viste vejen
NH kom godt fra start og inden der var gået ti minutter førte NH 6-2. I de følgende ti minutter var det særligt Kasper Kisum, der fandt vej til netmaskerne og da der var spillet 25 minutter var stillingen 13-6. NH fortsatte sit gode forsvarsspil, som betød at holdet kunne gå til pause med en føring på 16-10.

To minutter – så vendte billedet
2. halvleg startede med to hurtige mål til TM Tønder inden for de første to minutter.
Men så lukkede NH kampen og efter ti minutter var forspringet øvet til 22-13. Her valgte TM Tønder at tage time-out, men lige lidt hjalp det. NH holdt sin føring på9-10 mål.
I de sidste fem minutter fik TM Tønder reduceret en smule, idet de med fire minutter igen havde reduceret NH’s føring til 30-23. De sidste to mål til NH blev sat ind inden for et halvt minut og det sidste lige inden slutfløjt af målmand Frederik Andersson i et tomt mål. Han er dermed oppe på to mål!

Forsvareret fungerede godt
Kampen kan vel nærmest betegnes som »en dag på kontoret«: en gedigen holdindsats – særligt var det dejligt at se, at forsvaret fungerede godt, hvilket særligt gjorde sig gældende i 1. halvleg, hvor der kun gik ti mål ind bag målmændene, Frederik Andersson stod hele kampen og det var alene ved straffe i 1. halvleg at Marcus Holmén var på mål.
Angrebsmæssigt kom alle mand i spil og det var kun en enkelt eller to der ikke kom på måltavlen.
I tabellen er NH fortsat på førstepladsen med 39 point, men Skive fH er lige efter med 38 point for lige mange kampe.
Næste gang NH skal i kamp er lørdag 27. marts, hvor holdet skal til Grindsted GIF, som i øvrigt tabte 26-39 til Skive fH i deres kamp i går.
Herefter er der tre kampe tilbage: Team Sydhavnsøerne hjemme fredag 2. april, Skive fH ude fredag 9. april og HEI Skæring hjemme lørdag 17. april.