Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Nordsjælland til Gudme

Vi er i en turbulent periode for tiden, hvor tingene ikke rigtig flasker sig, når kampene skal afgøres. Vi leverede i store perioder en rigtig fin indsats senest mod Skjern, men manglende kynisme i de afgørende situationer blev desværre kampafgørende og vi måtte gå tomhændet fra banen. 

Det er en efterhånden en uge siden og nu venter endnu en kæmpe udfordring – GOG på udebane. De sejrsvante fynboer har selv haft lidt grus i maskineriet, men mon ikke Nicolej Krickau og Mathias Albrektsen på trænerbænken har fået sat skik på det igen? 

Vi forventer at komme i et decideret tordenvejr i altid veloplagte SU’VI:T Arena, men har forberedt os godt på dagens værter og glæder os.

Uden kæmpetalent Lasse Møller har andre unge, lovende kræfter vist deres værd og for undertegnede bliver ekstra sjovt at møde ikke mindre end fem af ”mine” U-landsholdsspillere, der alle er garant for stor kvalitet og mandsmod. 
De bliver hjulpet godt på vej af landsholdsspillere som Kirkeløkke, Frederik Clausen og Oden Thor Richardsson på højrefløj, mens bæstet Oscar Bergendahl og rutinerede Lasse Kronborg binder tingene sammen defensivt og kraetøren Pujol styrer angrebsspillet.  

Der skal en ekstraordinær indsats til, hvis vi skal have noget med hjem fra Sydfyn, men en ting er stensikkert – vi kommer til at kæmpe med alt hvad vi ejer og har for igen at nyde sejrens sødme sammen med vores altid medlevende og fantastiske fans. 
 
Simon Dahl   
Ass.træner