KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

NH taber aftenens kamp mod de danske mestre fra Skjern.

Dagens modstander var de danske mestre fra Skjern som Nordsjælland Håndbold mødte på hjemmebane i Helsingør. Skjern vandt 26-22 efter en meget lige kamp, hvor der sjældent var mere en et par mål mellem de to hold.
NH startede flot, idet Jesper Dahl bragte NH foran med 3-1 blot efter 5 minutter. Ved stillingen 3 – 2 fik NH straffe, men desværre var der en Emil Nielsen, Skjerns unge målmand, som kom i vejen for Johan Meklensborgs skud. Skjern fik udlignet og sådan fulgtes de to hold det første kvarter af 1. halvleg. I denne periode havde NH’s målmand Mike Jensen en del gode redninger. Skjern Håndbold måtte ved stillingen 10-12 indkassere en udvisning og et straffekast, som Johan Meklenborg udnyttede til stillingen 11- 12.
I de efterfølgende angreb var det Emil Nielsen i Skjerns mål der parrerede et NH’s skud og det resulterede i, at Skjern med 5 min. tilbage af halvlegen havde bragt sig foran 16-12. NH fik dog i de sidste par minutter reduceret og kunne gå til pause med halvlegsresultatet 15-16.
NH fik straks i 2. halvleg udlignet til 16-16, og igen havde Mike Jensen nogle flotte redninger og desuden havde forsvaret godt fat i Skjern spillerne. De to hold blev ved med at følges ad – ingen formåede at trække fra.
2. halvleg var ikke mere end 10 min. gammel før NH igen bragte sig foran med 20 – 19 til stor jubel for hjemmebane publikummet. NH kom også foran med to mål – 21 – 19, men denne 2 måls føring skulle vise sig at være kortvarig. Skjern fik tilkendt et straffe og inden der er gået et par minutter havde gæsterne udlignet til 21-21. Forinden var Kristian Nøller Asmussen blevet bragt i spil ifm straffe – som Eggert dog scorede på.
I det sidste kvarter var det svært at få bolden i nettet bag Skjerns målmand – faktisk scorede NH kun 1 mål i det sidste kvarter. Skjern Håndbold vinder 22- 26.
Hos Skjern var det især Thomas Mogensen som skabte uro, og han blev da også holdes topscorer sammen med Anders Eggert
Set gennem hele kampen må det konstateres, at det er de små marginaler der bliver udslagsgivende, og specielt de brændte straffekast – 3 stk. – og oplagte chancer gør at NH ikke kan følge trop med Skjern. Endnu engang må det konstateres, at det med lidt mere held i sprøjten kunne have givet point.
I dagens kamp var det især Jesper Dahl, der med 5 mål blev toneangivende, men også glædeligt at se Tobias Jørgensen og Mikkel Palmer en del på banen, henholdsvis i angreb og forsvar – ligesom Andreas Nielsen spillede en stor kamp. Stor ros til hele holdet, som gav de danske mestre kamp til stregen.
Kampens spiller blev Jesper Dahl.
Målscore: Jesper Dahl 5, Johan Meklenborg 4, heraf 2 på straffe, Nicolas Lundbye og Lasse Uth hver 3, Kasper Kisum, Andreas Nielsen og Tobias Jørgensen hver 2 samt Dan Beck-Hansen 1.
Udvisninger: 4 til Skjern Håndbold og 2 til NH