Skip to main content
Nyheder

Nordsjælland Håndbold taber til Sønderjyske i Skansen

Torsdag aftens kamp mod Sønderjyske blev desværre tabt – med cifrene 24 – 21 efter et halvlegsresultat på 11 – 10 til Sønderjyske. Det blev så ikke denne gang vi fik en sejr i Skansen.
Første halvleg var målfattig, hvilket til dels var de to målmænds aktioner i begge ender af banen, og dertil skal nævnes at der halvlegen igennem var mange tekniske fejl og tabte bolde – primært fra NH.
NH bragte sig efter små 10 min. foran med 4 – 6. I det efterfølgende angreb får Sønderjyske straffe og på banen kommer Kristian Nøller Asmussen. Det skulle vise sig at være en god beslutning, idet Nøller redder straffekastet.
NH’s tidligere målmand Kristian Pedersen vogtede målet for Sønderjyske, og også han havde en del redninger. De to hold fulgtes ad resten af halvlegen – primært med NH i front. Sønderjyske får dog udlignet og kommer foran til pausestillingen 11 – 10. NH havde i de sidste sekunder muligheden for at udligne, men for en gangs skyld missede Meklenborg muligheden.
Starten af 2. halvleg blev målfattig, og efter et kvarter var stillingen 15 – 12.
NH kunne slet ikke få deres gode spil fra i mandags til at fungere. Det medførte mange brændte chancer og tabte bolde. Heller ikke Mike havde fundet storspillet frem, og kun i perioder viste han sit store potentiale. Eneste mand som var på med 100% var Nøller, idet han reddede 4 ud af 5 straffekast og han havde tilmed en dobbelt redning ved et af dem. Godt gået af den ”unge” mand.
NH halter hele halvlegen bagefter med 1 til 2 mål, og ved stillingen 20 – 18 med 4 minutter igen prøver NH igen at spille 7 mod 6 – men lige lidt hjalp det. Sønderjyske fortsætter med at være i front og vinder 24 – 21.
Holdet skal nu hjem i træningslokalet og analysere hvorfor NH ikke kunne få deres gode spil fra tidligere kampe til at fungere – lige meget hvor meget der blev forsøgt fra trænerbænken.
Næste kamp er på hjemmebane hvor Skanderborg kommer på besøg. Kampen spilles den 11. Oktober2018 kl. 19.30 i Frederiksborg Centret.
Fakta:
Målscorere: Johan Meklenborg 7, Nicolas Lundbye 5, Kasper Kisum 3, Lasse Uth og Dan Beck Hansen, hver to mål, Carl Emil Haunstrup og Andreas Nielsen hver 1. Topscore for SønderjyskE blev Aaron Mensing med 8 mål.
Straffe: 5 til hvert hold, dog skal nævnes at Sønderjyske brændte de 4 på Nøller og Johan brændte et enkelt på Sønderjyskes nye svenske målmand.
Udvisninger: 2 til hvert hold.