Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Nordsjælland Håndbold tager til Sønderjyske torsdag

Efter en forrygende kamp mandag aften mod KIF Kolding hvor rigtig meget lykkedes for NH, er det atter hverdag og en ny kamp venter torsdag aften i Skansen, Sønderborg, hvor Sønderjyske tager imod NH.
Sønderjyske Håndbold stiller med 3 tidligere gode NH spillere – nemlig målmand Kristian Pedersen samt Chris Jørgensen og Frederik Børm. Altid hyggeligt at møde de gamle venner. Sønderjyske har ligesom os spillet spillet 6 kampe og har 8 point mod NH’s 5 point.
​Det skal så lige nævnes, at Sønderjyske kun har mødt to af top 6 holdene, mens NH har mødt 4 ud af de 6. 

Ingen tvivl om, at det bliver en vanskelig kamp, alene Sønderjyskes hjemmebane Skansen har for mange hold været et specielt møde, da Sønderjyske har et meget entusiastisk publikum, så dejligt at der igen afgår fanbus fra Helsinge og Hillerød mod kurs mod Sønderjylland, og der er ingen tvivl om, at de vil bakke NH op, som de i øvrigt har gjort ved samtlige udekampe og hjemmekampe. 
NH stiller op i stærkeste opstilling og møder op til kampen med fuld opladet selvtillid og ikke mindst troen på, at det kan lykkes, at få to point med hjem fra det Sønderjyske. Vi håber det bliver tilfældet.
De to dage der har været mellem kampene – har været brugt til en let træning tirsdag og så intens træning og opladning i dag – onsdag. NH har heldigvis ingen skadede spillere, så alle er klar til igen at vise, at ”vi vil det her” og helst med det resultat, at der kommer yderligere point på kontoen.
Spillere, ledere og øvrige omkring holdet ønskes god kamp og pøj pøj med på vejen.
Kampen vises i øvrigt på TV2Sport med kampstart kl. 19.30 torsdag den 4. oktober 2018.
​– Kirsten Hebo