Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Nordsjælland Håndbold taber knebent til Skanderborg i Santander CUP

Ét enkelt mål afgjorde kampen: 18-19.
Nordsjælland Håndbold mødte i går i ottendedelsfinalen i Santander Cup Skanderborg. Optakten til kampen blev en noget broget affære: aldeles frustrerende både for Skanderborg men ikke mindst for NH. 

I ugen op til er Nordsjælland Håndbold blevet ramt alvorligt med skader – først Fabian Sandven, så Nicolas Lundbye, Kasper Kisum, Matias Campbell og sidst Mathias Møller. Værst ser det ud for Nicolas Lundby, idet et ledbånd og måske et korsbånd er gået. Først om 6 uger får han besked om hvor slemt det står til. Utroligt synd for ham, nu hvor han lige var blevet klar efter sin skulderskade, men selvfølgelig også for hele holdet og klubben.
Udover skaderne blev optakten til selve kampen også ramt af en alvorlig trafikuheld som lukkede Fyn i flere timer og betød at Skanderborg-spillerne først ankom kl. 18.00 så kampstart blev rykket hele tor gange fra kl. 16.00 til kl. 19.00 – ikke den bedste optakt for en så vigtig kamp.
2 stærke målmænd
Skanderborg kom bedst fra start og bragte sig efter 5 min. foran med 0-2. NH fik dog udlignet efter et til 4-4 og kom også foran 5 – 4, hvilket skulle vise sig at være eneste gang at NH var i front. 
Ved halvleg var stillingen 7-10. De få scoringer fra begge sider skyldes to stærkt spillene målmænd.  
2. halvleg var en tro kopi af 1., idet Skanderborg fortsatte med et være et par mål foran og efter 20 min var stillingen 14-15 og håbet var fortsat at NH skulle få udlignet, men desværre var målforskellen ved sidste dommerfløjt fortsat et mål.

2 som gjorde det ekstra godt
Stor ros til hele holdet, som bravt kæmpede med de ressourcer der var til rådighed mod et Skanderborg-hold som stillede op i stærkeste opstilling og med den samme spillertrup som hele sidste sæson. Det kan også nævnes, at Skanderborg ikke har haft skader i 15 måneder!
Skal der fremhæves en spiller –  som også blev kampens spiller – er det Marcus Holmén i målet og den kun 18-årige playmaker Matias Campbell.
Fakta:
Målscore: Matias Cambell 7, heraf 1 på straffe, Frederik Iversen 3, Carl-Emil Haunstrup 2, begge på straffe, Jesper Dahl og Tobias Jørgensen hver 2, Anders Agger og Daniel Astrup hver 1.
Næste gang NH løber på banen gælder det ligaen, hvor NH møder Ålborg på deres hjemmebane.
Kirsten Hebo, 25. august 2019