Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

NH’s mange frivillige er klædt på til sæsonen

​NH’s mange engagerede hjælpere bliver i flere betydninger klædt godt på til den nye sæson:

Når den første kamp spilles – pokalkampen mod Skanderborg lørdag 24. august klokken 16 i Helsinge Hallerne – så vil de være iført tøj fra den nye tøjsponsor Crafts Sportswear – og lørdag 10. august fik de en orientering inden træningskampen mod Helsingborg i FrederiksborgCentret.

Formand Jørgen Simonsen glædede sig over det store fremmøde, og formanden, kassemester H.P. Dueholm og Knud Sørensen fra Sekretariatet sørgede for masser af nyttig information, så de er klædt på til sæsonens mange opgaver.
Og så dukkede cheftræner Simon dahl op for at fortælle lidt om, hvordan holdet har forberedt sig og hvordan trænerduoen vil gribe kampene an. Og vi kan godt røbe, at især den fysiske træning var i højsædet, da spillerne mødtes efter sommerferien: – I de første 14 dage blev der kun spilet håndbold 12 minutter én dag ellers var det fysisk træning, fortale den Simon Dahl således.
Og han tilføjede: – Og spillerne troede jeg var tosset, da vi sluttede 2 timers træning i går med 25 minutters løb …
Omkring 75 deltog i opstartsmødet og forinden havde 54 af dem været på en eksklusiv rundvisning ved pressechef Erling Madsen i Arena Hillerød. Den indvies tirsdag 7. januar 2020 – men i november-december 2019 lægges nogle arrangementer ind i huset på 8.800 m2, så medarbejderne i FrederiksborgCentret kan »øve sig«. For NH er der godt nyt, idet det p.t. ser ud til,. at det allerførste arrangement i Arena Hillerød bliver ligakampen mod Kolding 22. november, hvor vi gerne skulle have alle 3.000 tilskuerpladser besat!
Erling Madsen august 2019

​Billedtekst/
Cheftræner Simon Dahl, th., kom forbi mødet for at opdatere de cirka 75 frivillige om holdets status. (Foto: Simon Pihl).