Skip to main content

Landsholdspausen er slut og nu er det endelig blevet kamptid igen. I dag tager vi turen til Skanderborg, hvor vi skal forsøge at følge op på de seneste kampes flotte præstationer. Og som altid kommer assistenttræner Laurids Søgaard her med sine tanker forud for kampen mod Skanderborg, som vi på nuværende tidspunkt ligger á point med i tabellen.

”På mange punkter er kampen mod Skanderborg lidt af en nøglekamp for os.”

”For udover sejrene i pokalkampen og kampen mod Holstebro, havde vi resultatmæssig en lidt svær begyndelse på sæsonen. Men i de sidste mange kampe op mod landsholdspausen har vi fundet noget rigtig godt spil frem.”

”Og af den årsag er det enormt vigtigt for os at se, om vi ikke kan holde fast i de gode takter. Hvis vi kan det, så tror vi også på, at vi kan drille Skanderborg på hjemmebane i dag.”

Derudover bliver en af nøglerne til at slå Skanderborg også at få brudt med deres forsvar.

”Skanderborg er jo et hold, der både i år og gennem de sidste mange år har haft en enorm stærk og fleksibel defensiv med lidt offensive varianter i deres forsvarsspil.”

”Og bag det har de to gode målmænd i Kristoffer Laursen og Salah Boutaf, som dog ikke har ramt deres vanligt høje niveau i indeværende sæson.”

Endnu en gang ser holdet også frem til at have de lysegrønne bluser med på tribunerne, idét der igen er en hel bus fuld af vores fans, der tager turen til Skanderborg.

”Det betyder rigtig meget for os at mærke opbakningen – især når vi spiller på udebane. Vi håber, de kommer til at give én over nakken, og så glæder vi os til forhåbentlig at give dem en fed kamp”.

Kampen spilles kl. 15.00 i Fælledhallen i Skanderborg. Nåede du ikke at få en plads i fanbussen til kampen, kan du følge liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.