Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Tobias Rasmussen skifter klub

Forlader Nordsjælland Håndbold efter to lærerige sæsoner for at kombinere uddannelse og håndbold
 
– Det er ikke et fravalg af Nordsjælland Håndbold, men et tilvalg af uddannelse.

Med disse ord begrunder Tobias Rasmussen, der fylder 22 år 28. marts, at han skifter klub fra næste sæson. Han har nemlig fået en mulighed for at kombinere uddannelse med håndbold. 

Med en håndboldstart i Kvik Humlebæk og Helsingør Håndbold havde han fire år i Skjern Håndbold inden han 1. juli 2019 startede i Nordsjælland Håndbold.

»En spændende fløjtype« kaldte cheftræner Simon Dahl venstrefløjen og Tobias Rasmussen kom for at lære endnu mere og han siger, at hans forventninger er blevet indfriet:

– Jeg er blevet bedre til at spille håndbold. Jeg er blevet bedre til at dække op, og jeg har lært at være fløjspiller på en anden måde: Man skal måske stå og vente i 25 minutter – så får man chancen og så gælder det om at byde ind! forklarer han.

Han har i denne sæson fået en del mere spilletid, som er omsat i 15 mål.  Tobias Rasmussen fremhæver også værdien af, at træningen i Nordsjælland Håndbold også i år i 1. division foregår på liganiveau.

Masser af ros fra sportschefen
Sportschef Jørn Blom Hansen takker Tobias Rasmussen for tiden i NH og ønsker ham held og lykke i den nye klub, som først afsløres senere. 
 
Sportschefen har dette skudsmål: – Tobias har fra starten vist, at han vil spille håndbold. Til træning er han altid klar til at lære og til at lytte til både trænerne og til holdkammeraterne. Når vi har spillet kamp, har han altid været klar til at blive sendt på banen og han har ydet det maksimale hver gang.