Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Når U19 drengene lige om lidt tager hul på forberedelserne til en ny sæson bliver det en gammel kending af NH der skal træne holdet sammen med talentchef Laurids Søgaard. Nicolas Lundbye forlod klubben for snart to år siden, da en drilsk knæskade desværre måtte sætte en stopper for den aktive karriere. Siden da har han fokuseret på sin civile karriere som diplomingeniør. Det var dog tydeligt at han savnede håndbolden, da vi talte med ham i forbindelse med tiltrædelsen som U19 træner.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til NH. Jeg har været meget i hallen, siden jeg stoppede min karriere, og det er en lige stor fornøjelse hver gang. Rigtig mange gode mennesker kommer altid over og snakker med mig, og jeg føler mig ønsket, hver gang jeg sætter mine fødder i hallen.

Jeg har savnet håndbolden rigtig meget i mit liv, fordi det er så anderledes en hverdag med masser af aktivitet, socialt liv samt konstante op- og nedture. Har specielt savnet omklædningsrummet. Det er svært at forklare, hvis man ikke har prøvet det, men det er bare noget helt særligt og unikt.

Jeg får forhåbentlig en masse glæde og energi af at blive ungdomstræner. Jeg elsker at være i hallen, og jeg er sikker på, at det vil udvikle mig rigtig meget personligt, men jeg regner også med, at jeg kan byde ind med en masse, og hjælpe drengene med at nå deres mål -både personlige og kollektive.” afslutter Nicolas.

Det er ikke kun Nicolas som er glad for at være tilbage. Vi har også fået en kommentar fra en yderst tilfreds Laurids Søgaard, der som talentchef og trænerkollega kommer til at arbejde tæt sammen med Nicolas: ”Vi har i Nordsjælland Håndbold en stor tro på, at Nicolas med hans gode håndboldhoved og vindende personlighed bliver et rigtig godt bidrag til miljøet omkring vores unge spillere og vi håber, at vi kan hjælpe ham med dygtiggøre sig indenfor træner hvervet.”

Med tilføjelsen af Nicolas til trænerteamet betyder det samtidig at vi skal sige på gensyn og tak for indsatsen til Jonas Sørensen, som holder pause fra trænergerningen, for at få mere tid til familien. Jonas som sammen med Laurids og spillerne netop har afsluttet en flot U19 sæson, der resulterede i en ligasejr samt en 4. plads ved DM.

Til den kommende sæson rykker nogle af holdets ældste spillere op til senior, men vi ser stadigvæk en solid stamme fra den dygtige 04 årgang blive på holdet. Suppleret med de dygtige nyoprykkede spillere fra U17 er det altså en god gruppe, som er klar til en ny god og udviklende sæson med Laurids Søgaard og Nicolas Lundbye i spidsen.