Skip to main content

Nichlas Hald er på banen en stor profil for Nordsjælland Håndbold, men det er han også uden for banen for vores partner Faro forsikring. Selvom Nordsjælland Håndbold tilbyder et professionel håndbold-set up for ligatruppen, bliver størstedelen stadigvæk nødt til at studere og arbejde ved siden af. Heriblandt Nichlas Hald som til hverdag arbejder i forsikringsbranchen. Vi har taget en snak med Nichlas om hverdagen hvor han jonglerer med både håndbold og civil karriere:

Nichlas Hald fortæller:

”Det var faktisk Simon Dahl som formidlede kontakten mellem mig og Faro. Han havde talt med Jannik Jønsson fra Faro og hørt at de manglede en mand. Det var jeg selvfølgelig meget interesseret i, da jeg stod foran et jobskifte. At de så samtidig var partner i NH var bare prikken over i’et, så vi fik selvfølgelig en aftale i stand og det viser noget om hvor stærkt netværket i NH er.

Sammenlignet med mit gamle job er det en kæmpe fordel at være hos nogle der i forvejen er engagerede i håndbolden. Det giver en meget større forståelse fra arbejdsgiveren, når jeg søger fri til træning og kamp. Her har Faro været helt fantastiske til at give mig fleksibilitet og frihed under ansvar. Det får helt klart min hverdag til at gå op i en højere enhed, og spillede helt sikkert også ind da jeg valgte at forlænge min kontrakt med NH.

Udover at have store ambitioner for min håndboldkarriere har jeg også store ambitioner for min civile karriere. Jeg føler derfor at jeg har en stor fordel ved at kunne kombinere begge karriere. Det giver mig et forspring jeg vil nyde godt af om 10-20-30 år. Et forspring jeg givetvis ikke havde fået hvis jeg kun havde spillet håndbold. Lige nu nyder jeg det bedste af begge verdner, og det passer mig rigtig godt.

Til slut vil jeg komme med en kæmpe opfordring til andre partnere der mangler arbejdskraft. Tag fat i os spillere eller i klubben, så kan I måske hjælpe os til en bedre hverdag og samtidig få en engageret medarbejder.”