Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

I morgen gælder det Mors-Thy Håndbold på udebane, i hvad der kan vise sig at blive sæsonens sidste udekamp. Efter de første tre runders resultater i kvalifikationsspillet står det nemlig klart at to point i denne kamp vil sikre os en sæson mere i ligaen. Det er selvfølgelig to point som Laurids Søgaard har tænkt sig at jagte sammen med resten af truppen. Hør her, hvad han har at sige inden det vigtige opgør:

”Vi har heldigvis bragt os selv i en situation, hvor vi har tingene i egne hænder, og med en sejr kan sikre os at Nordsjælland Håndbold også er et ligahold i sæsonen 2023/2024, hvilket vi selvfølgelig vil gøre alt for. Oven på en fin afslutning af grundspillet og to fine præstationer i kvalifikationspillet har vi nu haft en god kamppause. Selvom vi har været begunstiget af at have dygtige spillere væk med U-landsholdene, så har vi samtidig fået trænet rigtig godt. Vi føler os derfor godt rustet til den opgave, som ligger og venter i morgen. Som altid i de afgørende kampe om overlevelse bliver det et hundeslagsmål, og her er vi i den grad klar til at smide alt i puljen.” Afslutter Laurids.

Vi har tidligere i sæsonen spillet to jævnbyrdige kampe mod Mors-Thy, der resulterede i et knebent nederlag i Helsinge, samt et enkelt point på Mors. Vil du se, om drengene kan tage begge point denne gang, og dermed sikre ligapladsen, så er der mulighed for at følge kampen på livestream via Tophåndbold-appen. Der er kampstart søndag kl. 14:00.