Hillerød
30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

NH taber knebent til Ringsted

Lokalbraget (kampen om Sjælland) mellem Nordsjælland Håndbold og TMS Ringsted endte med en kneben sejr til TMS RIngsted på 28-29.
Der var set frem til aftens lokalbrag mellem de to eneste sjællandske hold i ligaen. Nordsjælland Håndbold glædede sig til dette lokalbrag. Der er jo altid meget på spil, når der er tale om et lokalbrag og NH er yderst glade for, at der igen er 2 sjællandske hold i ligaen.
TMS kom med en uafgjort mod TTH Holstebro hvorimod NH senest tabte til Skanderborg i en hæsblæsende kamp.
NH startede med at komme foran 2 – 0, men desværre skulle det vise sig at det var det eneste tidspunkt i kampen at NH var i førertrøjen. Efter små 10 min. havde TMS bragt sig foran med 2 – 5. NH fik reduceret men kom aldrig rigtig op og fik føling med TMS Ringsted. Først efter små 20 min. fik NH føling med TMS, da Johan Meklenborg fik udlignet til 10-10.
TMS Ringsted valgte i flere perioder i halvlegen at spille 7 mod 6, hvilket betød, at NH scorede et par mål i det tomme mål.
Ved stillingen 10 – 11 valgte Ian Marko Fog at sætte Mohamed Aktham på mål, hvilket betød et par redninger fra Mohameds side. TMS Ringsted fik en del 2 min. udvisninger i 1. halvleg, men desværre havde NH ikke held med at udnytte overtallet. Holdene kunne gå til pause med en føring på 12 – 14 til Ringsted. 1. halvleg havde budt på en del udvisning som alle var tilfaldet TMS Ringsted.
2. halvleg startede med at TMS Ringsted bragte sig foran 12 – 15, og efter 10 min. havde de bragt sig yderligere foran, så stillingen på det tidspunkt var 16 – 20. NH’s fans forsøgte efter bedste evne at råbe/gejle spillerne op, men lige meget hjalp det. NH kunne ikke rigtig få deres spil i gang. NH’s målmænd havde det svært for forsvaret fik ikke rigtig fat i TMS spillerne, og det betød at TMS kom til en hel del afslutninger som de scorede på.
I slutningen af 2. halvleg virkede det som om at NH kom i gang igen, men desværre var det ikke tilstrækkeligt, det nærmeste NH kom var ved stillingen 27 – 28. Her havde NH chancen for at udligne, men desværre var der en godt spillende målmand der stod i vejen. Slutresultat blev at TMS Ringsted vandt 29 – 28 – til stor jubel for TMS Ringsted spillere, mens et meget slukøret NH mandskab kunne traske fra banen.
NH kunne slet ikke få spillet til at glide, som vi tilskuere har været vidne til i flere af de kampe der er spillet – uanset at de var vel forberedte på de mange forskellige opstillingsformationer som TMS Ringsted anvendte i kampen. Ligeledes var man forberedt på deres 6 mod 7 spil
Kampen igennem kunne man konstatere, at TMS Ringsted var den kende mere aggressive i deres spil, og fik ikke mindre en 8 x 2 min, og de overtalssituationer havde NH ikke held med sig til at udnytte – til gengæld fik TMS held med sig, idet det var dem der udnyttede situationen.
Igen var NH lige ved – og så alligevel ikke til at få point på tavlen. Det vigtigste for holdet nu er at de får skabt en tro på at de kan vinde, og lad det så gå ud over spillerne fra Ribe – Esbjerg som NH skal møde den 3. november i Ribe.
Kampens spiller blev Johan Meklenborg.
Målscore: Johan Meklenborg 7, heraf 2 på straffe, Lasse Uth 6, Nicolas Lundby og Kasper Kisum hver 4, Andreas Nielsen 3, Tobias Jørgensen, Carl –Emil Haunstrup, Aku Kreutzmann og Jesper Dahl hver 1.
Hos TMS Ringsted var det især Michael Riis 7 (tidligere NH spiller) og, Mads Dudek 5 der førte an med scoringer.
Straffe: 2 til NH og 1 til TMS Ringsted.
Udvisninger: 2 til NH og 8 til TMS Ringsted, heraf var der 1 rødt kort.