Skip to main content
Nyheder

KAMPEN OM SJÆLLAND

Det blev en hæsblæsende kamp mod et yderst velspillende Skanderborg mandskab, en masse dynamik, mål, tekniske fejl udøste en tæt affære, der dog blev tabt til sidst. Der var en fantastisk stemning i hallen, og i som tilskuere havde fortjent 2 point som tak. Men sporten er kynisk, Markus Mørk spillede fremragende og hans 12 mål, og mange assist gjorde ekstraordinært ondt på vores forsvar.  Vi lavede generelt for mange tekniske fejl, der udløste kontrascoringer modsat. Samtidig påtager jeg mig også det nødvendige ansvar, for de omstillinger under kampen, som ikke fik den ønskede effekt.
Er det så en skræmt cheftræner der går ind til det vitale lokalopgør med den relativ magre pointhøst i bagagen. Nej, det er det bestemt ikke. Vi i trænerteamet har stadig den samme tro på holdet, der er masse af momenter i spillet som fungerer, men den nødvendige medvind, og de afgørende marginaler mangler. De kommer ikke af sig selv. Det er hårdt arbejde og en tro på det koncept, som har båret os frem til mange fine sejre.
Ringsted kommer med stor tro på tingene. De spillede en flot kamp mod TTH, hvor de fik et point, men burde have haft to. Med den karismatiske træner Dalmose, er der garanti for aktion, forskellige forsvarsformationer, 7 mod 6, divergerende konstellationer i angrebet, vi skal være forberedt på det hele. De har en fin trup med masser af kvalitet. Stor rutine i Nyberg og Riis, flot fysik hos Benjamin og Thor, ungdommeligt talent med Nørager og Morten Jensen i spidsen (sidstnævnte angiveligt skadet). Blot for at nævne nogle af profilerne.
Jeg forventer en krig, intet mindre, to hold der kender hinanden særdeles godt, der kommer kaos og drama. Derfor kan jeg heller ikke se den mindste grund til ikke at komme i hallen, og støtte vores hold. Vi kan ikke pakke det ind, vi har brug for en sejr. Det er nu vi udvikler os som hold, her hvor der står noget ekstra på spil, det er det vi træner for. Så kom i hallen og lav noget fuc….larm, i er den vigtige 8. mand, som kan hjælpe os tilbage på sporet.
God Kamp.
 
 
 
Ian Marko Fog