Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

NH møder Ribe – Esbjerg i Ribe

Efter en kamppause på 2 uger efter nederlaget til TMS Ringsted, som virkelig gjorde ondt på spillerne, så går turen til Ribe, hvor Nordsjælland Håndbold møder Ribe-Esbjerg i Ribe Fritidscenter.
Nordsjælland Håndbold drager afsted med alle mand i kampform, og der er ingen tvivl om, at der fra trænerteam og spillere er lagt op til en kamp, hvor de vil revanchere sig i forhold til TMSkampen for 14 dage siden.
Spillerne har haft godt af pausen, og der er blevet trænet flittig både til træning og individuel træning, 
Mødet med Ribe-Esbjerg vil bl.a. byde på en duel mellem sidste sæsons to topscorere – Johan Meklenborg og Nicolai Pedersen, sidstnævnte er jo desværre på Ribe – Esbjerg holdet, men spændende bliver det at se hvordan NH får dæmmet op for Nico.
Ribe-Esbjerg har inden mødet med NH 4 point mod Nordsjælland Håndbolds 5 point. Håbet er at NH kan tage point med hjem fra Ribe, således at der bliver lidt afstand mellem de hold der pt. ligger under NH.
Ribe-Esbjergs mandskab er til denne sæson forstærket med en del landsholdsspillere – henholdsvis fra Island og Norge og så ”vores” Nicolai Pedersen. Indtil videre har holdet ikke fået den succes som Ribe-Esbjerg havde forventet og senest har de sagt farvel til deres assistent træner som er blevet erstattet med Jan Poulsen, tidligere træner i  Mors-Thy og Randers. Vi håber ikke, at dette trænerskifte og dermed nye folk på træner- og udskiftningsbænken skal gå ud over Nordsjælland Håndbold. Tit og ofte ser man jo, at der kommer ny energi i spillerne ved udskiftning i trænerstaben.
Til kampen er der foreløbig 40 NH-fans, der drager til Ribe med fanbussen – super godt med den opbakning, det betyder ”guld” for spillerne, når vores trofaste fans med trommer og piber etc. er på lægterne til udekampene.
Kampen spilles som sagt i Ribe lørdag den 3. november 2018 kl. 16.00, så tag på en lørdagstur til Ribe og støt vores hold, – hvis I ikke allerede har bestilt plads i fanbussen.
Pøj – pøj til spillere og ledere og kom så hjem med to point.
Den 1. november 2018 – Kirsten Hebo