Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

BESØG AF DE DANSKE MESTRE

Det blev en hæsblæsende fight mellem to toptændte mandskaber i domkirkebyen Ribe. Vores storsatsende værter havde til dagen ansat rutinerede Jan Paulsen på trænerbænken, hvilket ikke gjorde vores opgave nemmere. Jeg synes spillerne leverer en flot, disciplineret præstation, godt hjulpet af den grønne fanzone. Imponerende at så mange havde taget den lange tur til Vestjylland, stor tak for det!
Vi var i teten hele kampen, og havde fortjent de to point. Men i sporten, spiller man ikke med fortjent, det er kynisme, marginaler, og en vis portion held. 
Det var forbandet irriterende at se kuglen ryge i mål 3 sekunder før tid, og en af vores spillere flyve hen ad halvgulvet i forsøg på at stoppe det. Men når jeg ser et hold, med et 5 gange så stort spillerbudget, ny træner og på hjemmebane juble over et uafgjort resultat mod os, så ved jeg vi har gjort mange ting rigtigt. Især taget i betragtning, vi måtte undvære Aku som var syg.
Dagens modstander de danske mestre fra Skjern, er svære at blive kloge på i år. Formidabel indsats i CL, især mod PSG, sikker sejr på en svær udebane i Skansen mod Sønderjyske, til for dem; uforståelige hjemmebane nederlag i turneringen. Vi ved ikke hvilket niveau de kommer med, men forventer det sværeste.
De har en stjerne parade af spillere med landsholdslegender som Eggert, Søndergaard og Mogensen i spidsen. Udenlandske landsholdsprofiler i form af Tangen, Gusstavsson, Konradsson, Stenbäcken, og  Grebenc, stortalentet Emil Jakobsen vogter buret og resten af truppen besidder høj ligakvalitet. Og så håber vi naturligvis af den måske største stjerne Bjarte Myrhol, stadig er ude mod os. 
Der venter os en kæmpe udfordring i Helsingør, vi ved vi skal ramme på alle parametre, for det er et sultent hold med stor kvalitet, der kommer på besøg. Det er tragikomisk at vi efter 10 kampe har samme måldifference, som de danske mestre fra Skjern. Tænk hvis man kunne have forudsagt det. Men sandheden er, vi har taget få for point, i forhold til det spil vi har leveret, og Skjern selvfølgelig også har været presset, af nogle vanvittig hårde CL kampe. Vi kan vælge at jamre, og have ondt af os selv, eller tage arbejdshandskerne på, og kæmpe os ud i lyset. Vi vælger det sidste, og i på tilskuerpladserne er vores lommelygte, der skal finde vej.
Håber at se så mange som muligt i hallen, det har vi virkelig brug for.
God kamp.
  
Ian Marko Fog