Hillerød
30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

NH spiller uafgjort mod Ribe –Esbjerg

Lørdagens  kamp i Ribe mod Ribe-Esbjerg blev afslutningsvis lige så spændende som man havde forventet. Kampen endte uafgjort 24-24, hvor Ribe-Esbjerg udlignede i de sidste sekunder, hvor Nordsjælland Håndbold ellers havde muligheden blot et halv minut før slutfløjt at bringe sig foran 25-23.
Inden kampen kunne man konstatere, at ikke alle var kampklar – Aku Kreutzmann var ikke med i bussen,  idet han var syg og faktisk har været det hele ugen. Dan Beck-Hansen og Nicolas Lundbye var småskadet , men spillede noget af kampen, men ikke for fuld damp og 3. målmanden Kristian Nøller Asmussen var forhindret i at deltage i dagens kamp. Derfor var det  lidt bange anelser man indtog Ribe Fritidscenter.
Kampen var ikke mange sekunder gammel før hjemmeholdet havde bragt sig foran 1 -0, og det skulle vise sig, at det var det eneste tidspunkt i kampen at Ribe-Esbjerg var foran. NH fik udlignet efter 1½ min. og efter 2½ min var NH foran 1-2.
NH og specielt Kasper Kisum var i hopla, og scorede de første 3 mål inden for de første 5 min. NH bragte sig foran med 2-5. efter små 10 min. var stillingen 4 – 8. Her valgte Ribe-Esbjerg at tage deres første time out. NH fortsat med at score, og det blev 4-9 efter et kvarter. NH fortsatte med at være foran resten af halvlegen, og i de sidste ti min. af halvlegen øgede NH forspringet. Pauseføring til NH på 11 – 15. Det var især Kasper Kisum og Jesper Dahl der var de fremtrædende spillere og tilsammen lavede de 9 af de 15 mål. I målet så vi en storspillende Mike Jensen, som bl.a. var årsag til at hjemmeholdet kun fik scoret 11 mål.
NH øgede forspringet straks i 2. halvleg, og efter 2 min. havde NH øget føringen til 12 – 17. NH førte herefter det meste af 2. halvleg med 3 til 4 mål. De sidste 10 min. af kampen blev lidt rigeligt spændende set med NH øjne, idet Ribe – Esbjerg med små 3 min. igen fik udlignet til 23-23. Her begyndte de 40 medrejsende fans – som igen, igen havde taget turen med fanbussen –  at blive nervøse. NH skulle jo gerne have point med, specielt set i lyset af, at de havde ført hele kampen igennem, på nær det første minut. Med et halvt minut igen var stillingen 23-24, og NH valgte at tage time out, for at få aftalt de sidste dessiner inden slutfløjt. Desværre blev der meget hurtigt fløjtet for passivt spil og bolden kom på Ribe- Esbjerg hænder, hvilket de benyttede med straks at tage Time out. Det skulle vise sig, at være en fordel for Ribe-Esbjerg, idet de fik udlignet med kun 3-4 sekunder igen. Slutresultatet blev 24-24.
Det virkede som om, NH var mest presset i de sidste sekunder, men forståeligt nok, da NH til dagens kamp ikke kunne stille op i stærkeste opstilling, hvilket også betød at der blev trukket store veksler på de  spillere der var til rådighed.
Kampens store spillere – dem var der hele tre af – henholdsvis Mike Jensen i målet og Kasper Kisum og Jesper Dahl. Begge spillede det meste af kampen og gjorde det godt. Kasper blev topscore med hele 8 rene mål.
Målscore: Kasper Kisum 8, Johan Meklenborg 5, heraf 2 på straffe, Lasse Uth 4, Jesper Dahl 3, Nikolas Lundbye 2, Carl-Emil Haustrup og Dan Beck-Hansen hver 1.
Udvisninger: 2 til hvert hold.
Næste kamp er allerede på onsdag den 7. november 2018 hvor Skjern kommer på besøg i Helsingør Hallen
Kampen vises på TV – men kom nu i hallen i stedet for, og bak holdet op, som I har gjort i de tidligere kampe både hjemme og ude. En fyldt hal er et kæmpe rygstød for vore unge spillere.