Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Ligaens tophold besøger Helsingør

Det blev til et uhyre vigtigt point på udebane mod formstærke TTH. Det blev aldrig nogen skøn affære, dertil lavede begge hold alt for mange uprovokerede fejl. Men jeg hæfter mig ved, den moral vi viste da vi kom bagud med 4 mål i 2 halvleg. Jeg så et determineret mandskab, der kæmpede sig tilbage i kampen. Med lidt held, havde det sidste angreb sluttet med stolpe ind, i stedet for det modsatte. Spillemæssigt er der mange ting vi kan forbedre, men de seneste to kampe har givet tre point på selvtillidskontoen, og det har vi virkelig haft brug for. Kan vi fortsætte med at lægge lag på, så er jeg sikker på det held og de marginaler, som ikke er gået vores vej, kommer tilbage. 
Nu venter rækkens nummer et et i form af mægtige Ålborg, de har et meget bredt mandskab, med rigtig dygtige individuelle spillere. Blandt de mange stærke profiler, er det lige nu venstre backen Holst, som er i storform og har fundet tilbage til fordums styrke. Det er et hold, der kommer til at spille med om DM guldet.
Vores problem er de lige har tabt til Skanderborg på hjemmebane for første gang i år. Så glem alt om et hold, der kommer til Helsingør, uden fuld damp på kedlerne.
Det er en situation, vi må forholde os til, Ligaen er blevet umulig at forudsige, hver kamp har sit eget liv, og historik kan sjældent benyttes. Der er blot to point, der skiller seks hold, margen mellem succes og fiasko er hårfin, og alle point på kontoen er vitale.
Men det er samtidig det vi lever af som sportsfolk, det er de udfordringer, der udvikler os, og som gør os til mænd. Skal vi drille et tophold som Ålborg, så har vi brug for et gigantisk tryk fra Hallen, det blev til to point sidst i Helsingør, men Ålborg er en anden størrelse. Vi er hold, der virkelig har brug for den støtte i kan give os, og med den situation jeg har skitseret, så er det nu i som tilskuere for alvor kan gøre en forskel.
God kamp.
 
Ian Marko Fog