Skip to main content
Nyheder

Nordsjælland Håndbold tabte til topholdet Ålborg

Dagens kamp mellem Nordsjælland Håndbold og Ålborg Håndbold endte med en sejr på 25-29 til Ålborg – halvlegsresultatet 11-16.
Nordsjælland Håndbold kunne desværre ikke stille op i stærkeste opstilling til dagens kamp, idet Tobias Jørgensen, fortsat er skadet. Ålborg derimod havde alle mand klar og stillede op til kampen i stærkeste opstilling med deres landsholdsprofiler – Henrik Mølgaard og Magnus Saugstrup m.fl.
Der skulle gå hele 2 min. inden den første scoring var en realitet,  og det var Ålborg der bragte sig foran 0-1.
Efter små 10 min. var stillingen 4-6 efter flere uheldige situationer fra Nordsjælland Håndbold, idet en del af deres skud gik stolpe ud og ikke stolpe ind. Heldet var ikke med NH i disse situationer.
Efter knapt et kvarter havde NH reduceret til stillingen 6-6 til stor jubel for hjemme publikummet, og hvilket bragte håb om point blandt fansene.
Det var dog kun et stakket frist, idet Ålborg i løbet af de næste par angreb kom foran 9-12. Igen var der et par angreb hvor NH havde stolpe ud og desuden blev ramt af en 2 min. udvisning. Mike Jensen havde nogle gode redninger, hvilket holdt Ålborg Håndbold nede med scoringen
2. halvleg var det fortsat Ålborg Håndbold der var i front. NH prøvede med 7-6, og igen var NH uheldig med stolpe ud et par gange. Efter et kvarter var stillingen 18-22. NH fortsatte med 7-6 spillet og de nærmede sig Ålborg. Med 6 min igen var der kun tre måls forskel – 23-26, så der var fortsat håb, meget kan ske i en håndboldkamp. Det blev 24-27 på straffe med blot 2½ min. igen, men nærmere kom NH ikke. Ålborg vinder 25-29.
I løbet af kampen var der frustration at spore på bænken hos NH, idet de ved flere lejligheder følte sig bortdømt. Gid dog dommerne ville dømme ens i begge ender, og ikke favorisere holdene med mere kendte profiler.
Næste kamp er på fredag hvor NH skal på langfart, idet de drager til Lemvig til det meget vigtige opgør mod Lemvig/Thyborøn. Der er arrangeret fanbus – følg med på NH’s hjemmeside herom. 

Fakta:
Målscore: Nicolas Lundbye 6, Andrea Johan Nielsen 5, Carl-Emil Haunstrup og Dan Beck Hansen hver 4, hvoraf 2 af Carl Emils Haunstrups mål var på straffe, Johan Meklenborg 3, Aku Kreutzmann 2 og Kasper Kisum 1.
Straffe: NH 3 hvor af 1 blev brændt 3 til Ålborg Håndbold.
Udvisninger: 5 til hver af holdene.

Kampens spiller: Nicolas Lundbye