Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content
Nyheder

Fra Odder til Nordsjælland

23-årige Nichlas Hald kommer med 145 mål i baggagen

Med masser af mål i baggagen skifter Nichlas Hald fra Odder Håndbold til Nordsjælland Håndbold i den kommende sæson:
Han er nummer 3 på topscorerlisten i 1. division med 145 mål; heraf blot to på straffe – og de to over og de tre under ham på listen har alle langt flere mål på straffe.

– Jeg er helt overbevist om, at han kan være med til at give vores angrebsspil en yderligere dimension, lyder det da også fra cheftræner Simon Dahl.


Cheftræneren understreger, at Nichlas Hald også kan og skal løse defensive opgaver – og så peger han på, at der er masser af potentiale i den 23-årige venstreback:

– Nichlas har mange spændende kompetencer, som kan sættes i scene på mange forskellige måder.

Stolt over muligheden
Nordsjælland Håndbold har fokus på at udvikle unge spillere og dét er medvirkende til klubskiftet:
– Jeg har hørt meget godt om Nordsjælland Håndbold og Simon Dahl. Så da jeg hørte om interessen fra Nordsjælland, blev jeg meget glad og stolt, og var ikke i tvivl om, at det var dér, at jeg skulle tage hul på mit næste kapitel, siger Nichlas Hald.

Han føjer til, at det er godt for hans egen udvikling og siger videre: – Jeg glæder mig til at blive en del af et hold, som sigter efter blive en fast bestanddel af Håndboldligaen.

Nichlas Hald er finanselev i forsikringsbranchen og han fortsætter sin uddannelse, når han flytter til Nordsjælland: – Og jeg glæder mig til at få snøret skoene igen og komme i gang med at spille håndbold!