Skip to main content
Nyheder

Forrygende NH start i 2019

År 2019 er startet forrygende for os i Nordsjælland. Det er blevet til 4 sejre i ligaen, senest i svære udekampe i Skanderborg og Ringsted. Vi er ikke kommet sovende til succesen, der er blevet arbejdet hårdt på alle parametre for at vende skuden, og det er en fantastisk fornemmelse, når det lykkes. En kæmpe respekt, til vores trofaste fans, i har givet den maksimal gas, og vi fornemmer en fantastisk opbakning på banen. Når man ser den stemning i bidrog med i en totalt tætpakket hal i Ringsted, så bliver man bare stolt.
Nu venter der en forrygende kamp i Hillerød mod storsatsende Ribe Esbjerg HH. Et hold som har forstærket sig markant, med store profiler, og som efter en svær start, er kommet ovenpå igen. De har en meget stærk defensiv, og en skræmmende bredde af topspillere. Vi kan jo passende byde velkommen til Nico P, som var stærkt medvirkende til vi selv gik i slutspillet sidste sæson.
Og netop slutspil, vil sikkert være et gennemgående tema op til denne kamp. Et klart mål for vores modstander med det budget, de arbejder med. Vi har i denne sæson, mere end nogensinde før, set hvor hurtigt det vender i sport. Derfor giver det ikke den store mening for os at profetere eller kalkulere. Vi i trænerteamet, tror altid på vi kan vinde, ligegyldig hvem vi spiller mod, eller hvor det er. Det er den holdning, som har lavet resultater for os. 
Vi glæder os vanvittigt meget til kampen i et fuldstændig kogende inferno anført af Morten Speaker i Frederiksborgcentret.  Der er mange spillere, der byder flot ind og hvilke der stiller op, ved vi ikke i skrivende stund, men vi koncentrerer os om dem vi har til rådighed. Vi har god selvtillid, og vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at de to point forbliver på Sjælland.
 
God kamp!
Ian Marko Fog