5. NH sejr i træk

Nordsjælland Håndbold vinder 27-24 i lokalbraget mod TMS Ringsted.

Aftenens lokalbrag mellem TMS Ringsted og Nordsjælland Håndbold på TMS hjemmebane blev vundet af NH med 24 – 27 efter halvlegsresultatet 11 – 14.

Lokalbraget blev lige så spændende, som forudset, og som da holdene mødte hinanden i FrederiksborgCentret, hvor TMS vandt. NH bragte sig foran 0 – 1 og NH fortsatte med at være foran med et enkelt eller to mål. Efter små 20 min. havde NH øget føringen til 7 – 10, specielt Kasper Kisum fandt vej til netmaskerne mod sine tidligere holdkammerater. NH fortsatte med at holde TMS fra at udligne bl.a. havde Mike Jensen i denne periode en del redninger, og NH kunne øge føringen til 10 – 14. Det skete uden NH’s topscorer Johan Meklenborg, som for tiden trækkes med en betændt albue.
NH startede 2. halvleg med at bringe sig foran 11 – 15, men siden skulle der gå næsten 10 min. inden NH igen fik bolden i mål. Samtidig havde TMS indhentet 4 måls føringen, og bragt balance til stillingen 16-16.  I de følgende 10 min. fulgte de to hold ad, og med små 10 min. igen var stillingen 21-21. NH havde en del skud som enten blev reddet af TMS keeper eller også var de uden for målrammen.
TMS spillede i perioder 7 mod 6, hvilket bl.a. var tilfældet da NH i det 21. min. bragte sig foran  med to mål til stillingen 21- 23. Her blev Kristian  ”Nøller” Asmussen sat i målet, og det skulle vise sig at være en god disposition fra Ian Marko Fogs side, idet TMS i de næste minutter ikke formåede at score, derimod bragte NH sig foran 22 – 26. TMS reducerede til 24-26, og NH scorede i de sidste minut til slutresultatet 24-27.

I Johan Meklenborgs fravær tryllede Kasper Kisum og blev topscore med hele 10 mål – og så mod sine tidligere holdkammerater. En superflot præstation der bragte Kasper på rundens hold for 2. ggang i sæsonen. Tillykke Kasper.

Kampen blev ledet at landets bedste dommerpar – Martin Gjeding og Mads Hansen, hvilket havde en positiv indvirkning på begge hold og uanset at der blev gået til ”vaflerne” så var det på intet tidspunkt ”krig” på kniven. Alligevel mærkedes tydeligt kampens vigtighed for begge mandskaber – specielt for hjemmeholdet, hvilket kun resulterede i 3 udvisninger – i en så vigtig kamp – 1 til TMS og 2 til NH.
Næste kamp for NH spilles mandag den 4. marts 2019, hvor modstanderne er Ribe – Esbjerg og her vil en sejr formentlig betyde, at NH kan rykke op på tavlen til den meget vigtige 8. plads.  Kampen er allerede udsolgt, men det vil være muligt at se den på storskærm. Kampen spilles i FrederiksborgCentret kl. 19.30, og det er i hal 2 at der er opsat storskærm.

Målscore: Kasper Kisum 10,  Aku Kreutzmann og Carl Emil Haunstrup hver 4, Dan Beck Hansen og Lasse Uth hver 3, Jesper Dahl,  Nicolas Lundbye og Tobias Jørgensen hver 1.
Udvisninger: TMS 1 og NH 2
Tilskuer: 1096 – fuldt hus.