Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Formstærke Mors-Thy til Helsingør

Jeg havde spået vi skulle ramme 60 gode minutter for at få point mod BSV. Vi ramte 30, i en flot 1. halvleg 16-16, men kunne ikke følge trop efter pausen. Et mindre start black out med brændte chancer og ukoncentreret forsvarsspil, førte til en BSV-føring på 4 mål, på blot 4 min, og så væltede vores korthus i en ellers flot fyldt, og stemningsfuld Helsinge hal. BSV spiller et virkelig flot angrebsspil, de har en fantastisk timing og Øris sendte missiler afsted med en akkuratesse, vi desværre aldrig fik styr på. Nederlaget blev unødvendigt stort, og måden vi gik ned på i anden halvleg, foran vores trofaste tilskuere var ikke i orden. 
Når man som os er inde i en svær fase, bliver det ikke nemt mod tophold som Skjern, GOG og BSV. Det er alle hold, vi kan drille hvis vi rammer vores maks. niveau, omvendt er der dømt røvfuld, hvis vi underpræsterer. Heldigvis er det ikke hold som vi umiddelbart skal måle os med. Dertil er deres kvalitet og budget i en anden liga end vores.
Det nytter ikke at snakke tæt på eller poleret spil, det giver os ikke nogen point. Vi må erkende situationens alvor som region, vi er i en bundkamp, hvor sølle to point i skrivende stund skiller 6 hold.
Det kræver vi alle rykker tæt sammen, det er andre mekanismer, der gælder nu. Det er en anden slags krig, der bliver kæmpet i den del at tabellen.
Og det er præcis hvad der venter os mod Mors-Thy en vaskeægte dødskamp. Efter en svag start, har de vist at det kan lykkes at vende den modgang de har haft. Reelt et forbillede, der kan give os håb. De er ubesejret i 5 kampe, og kommer med god selvtillid til os. Dahlin er som altid godt skydende, Stefan fører klogt regi, Søren P tager fra i boksen, Toft er talentet på stregen. Nørgaard er målmaskinen og Kjeldgaard er med et ungdommeligt gå på mod blomstret kraftigt op. Reelt et sammentømret klogt taktisk mandskab.
Krise? Ja vi har fået for få point. Men det ændrer ikke på vi i trænerteamet tror på de spillere vi har. Vi synes de er rigtig dygtige, men kynismen og krigergenet skal tage over nu. Det behøver ikke være kønt.
Det er mit 6 år som cheftræner i klubben, måske min hukommelse er dårlig, men denne periode er en af de hårdeste jeg har oplevet. Vil blot forsikre alle der læser denne tekst om; jeg kommer ALDRIG til at give op i forsøget på at sikre et NH-mandskab i ligaen til næste sæson. Hvert nederlag er ekstra brændstof til tanken, og på et tidspunkt eksploderer den, og så er ser point igen. Hvornår ved jeg ikke. Men en ting er sikkert vi vil gøre alt hvad der er muligt. Og i kan give os en stor hånd ved at møde op i Helsingør hallen. Det er nu vi skal vise, vi er stærkest sammen.
God Kamp.
 
Ian Marko Fog