Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

BSV løb med sejren over Nordsjælland Håndbold

Aftenens TV kamp mellem Nordsjælland Håndbold og BSV var for stor en mundfuld for NH, idet de tabte 23-33 efter en fantastisk 1. halvleg af NH. Halvlegsresultatet var 16-16.
1 halvleg var ikke engang et halv minut gammel før bolden lå i målet hos BSV. De to hold fulgtes ad og efter 10 min. var stillingen 6 – 6. Det var en flot indsats hele vejen rundt og  Mike havde  i denne periode gode redninger, og var lidt uheldigt ved BSV’s mål til 6 -7 i det han havde hånden på bolden inden den røg i nettet.
De to hold fortsatte med at følges ad, og efter små 20 min. var stillingen 9-9. Det var dog primært BSV der var et eller et par mål foran, men hele tiden kom NH igen. Ved stillingen 12 – 14 og med små 5 min. igen valgte Ian Marko Fog at spille 7 mod 6, hvilket skulle vise sig at være en god ide, idet NH på det efterfølgende angreb fik reduceret til 13 – 14. Med 1½ min. igen var det så BSV der valgte at spille 7 mod 6, det resulterede i at NH fik udlignet til 15 – 15. Halvlegsresultatet blev 16-16.
I første halvleg var det især i starten af kampen stregspillerne der fik bolden i nettet, men også Johan Meklenborg havde skudarmen rettet rigtig ind.
Den godt besøgte Helsinge Hal havde været vidne til en disciplineret 1. halvleg, hvor spillerne holdt deres aftaler, og spillede efter det oplæg som var lagt for kampen. 
1.halvleg var uden Sebastian Skube, men til gengæld var Nikolaj Marcussen godt skydende.
Fra starten af 2. halvleg kom Sebastian Skube på banen, og om det var det der var årsag til at NH kom dårligt fra start vides ikke, men i løbet af blot 3½ minut så var stillingen 16-20 til BSV. NH prøvede med 7mod 6, men det var som om NH havde tabt pusten i halvlegen. Der blev brændt en del oplagte og BSV fik nogle ”billige” mål. 
NH fik dog halet lidt ind på BSV og fik reduceret til 17-20. Det var dog en stakket frist og BSV fortsatte med at score, hvorimod NH ikke kunne få bolden i kassen. BSV øgede stødt og roligt og efter små 20 minutter var stillingen 21-28. Specielt var det NH’s tidligere spiller Nikolaj Marcussen der voldte holdet besvær.
NH gav spilletid både til Kristian ”Nøller” Asmussen og Mohamed Aktham i målet, sidstnævnte stod de sidste 10 min. og havde nogle redninger, men desværre var det ikke nok. NH taber 23-33.
Det virkede som om at ressourcerne hos NH slap op, men stor ros til spillerne for deres flotte 1. halvleg.
Hos BSV var der specielt Nikolaj Øris Nielsen og Nikolaj Marcussen,  med henholdsvis 10 og 6 mål, som skal fremhæves.
Næste kamp spilles allerede på mandag den 26. november 2018 i Helsingør Hallen hvor Mors/Thy kommer på besøg. Kampens er igen en TV-kamp og spilles kl. 19.30
Kampens spiller blev fra NH blev Johan Meklenborg.
Målscore: Johan Meklenborg 9, heraf 2  på straffe, Dan Beck Hansen  og Jesper Dahl hver 4, , Andreas Nielsen , Carl-Emil Haunstrup, Kasper Kisum, Lasse Uth, Aku Kreutzmann og Daniel Astrup hver 1.
Udvisninger: 2 til NH og 5 til BSV
Tilskuere 792
Den 21. november 2018 – Kirsten Hebo